Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα Πέμπτη  27  Σεπτεμβρίου  2012 :
Από  τα  61α  γεννέθλια !!
Δέσποινα  να τα χιλιάσεις από  καρδιάς !!

Γιαγιά  μας  να τα χιλιάσεις Σταματάκος  !
~***
***  61α γεννέθλια γιαγιάς μου 2012 P1030023.MP4 :

 http://youtu.be/P8BaNrnBWDY  ,Το  ποντικάκι  κοντά στην ενημέρωση  ! :


*** Με 13 ομάδες ο όμιλος της "Μαύρης Θύελλας"   :
 Με 13 ομάδες ο όμιλος της "Μαύρης Θύελλας"
*    Την Τρίτη το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής, με την "Μαύρη Θύελλα" να τοποθετείται και φέτος στον νότιο όμιλο. Συνολικά οι ομάδες θα είναι 13 αφού εκτός από την Καλαμάτα θα συμμετέχουν οι Εθνικός Αστέρας, Πανηλειακός, Γλυφάδα, Ρούβας, Χανιά, Αστέρας Μαγούλας, Προοδευτική, Επισκοπή, Αχαρναϊκός, Φωστήρας, Κόρινθος και Παναγιάλειος. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πιθανότατα θα οριστεί για τις 14 Οκτωβρίου.
Στο μεταξύ, το Σάββατο στις 5.30 μ.μ. η Καλαμάτα θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο σε φιλικό ματς τον Αχαρναϊκό    

***  Συνάντηση Μεσσηνίας Χρυσόστομου - Τατούλη στην Τρίπολη  :
Συνάντηση Μεσσηνίας Χρυσόστομου - Τατούλη στην Τρίπολη
*  Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, είχε σήμερα στην Τρίπολη, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Σκοπός της συνάντησης, ήταν η πρόταση ένταξης έργων της Μητροπόλεως Μεσσηνίας στο ΕΣΠΑ. Τα έργα αφορούν, αφενός την αναστήλωση ιστορικών μνημείων με σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και αφετέρου την κοινωνική πρόνοια και μέριμνα, για τα οποία ο Μητροπολίτης τόνισε την ανάγκη υλοποίησής τους. Ο Περιφερειάρχης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προτάσεις του Μητροπολίτη, αφού και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ,η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα της, ενώ η υλοποίηση έργων κοινωνικής πρόνοιας από την Εκκλησία ιδιαίτερα στις μέρες, γίνεται επιτακτική ανάγκη. Επίσης αντάλλαξαν απόψεις, για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία τους, για τις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα, τονίζοντας ότι ο καθένας στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του αλλά και της ανάληψης πρωτοβουλιών, θα πρέπει να συμβάλει στην προσπάθεια καλυτέρευσης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παρουσία της Μεσσήνιας Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας Κώστας Ψυχάρης, τονίζοντας ταυτόχρονα την αγαστή και καθημερινή συνεργασία των δύο θεσμών.      

***  Ο ΕΟΣ Καλαμάτας στο όρος Χαλασμένο   :      
Ο ΕΟΣ Καλαμάτας στο όρος Χαλασμένο
* Πραγματοποιείται ανάβαση στο όρος Χαλασμένο.Η εξόρμηση είναι διήμερη (Σάββατο έως Κυριακή) με διανυκτέρευση στο Ρίντομο σε αντίσκηνα και ανάβαση στο όρος Χαλασμένο το πρωί της Κυριακής.Ωρες πορείας 5.Απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση και γνώσεις αναρίχησης.Γιά συμμετοχές και πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γιάννη Κουραμπά, υπεύθυνο εξόρμησης στο 6972719232 begin_of_the_skype_highlighting ΔΩΡΕΑΝ 6972719232 end_of_the_skype_highlighting .
Η αναχώρηση θα γίνει στις 4 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου από τα γραφεία του Συλλόγου στο Ανατολικό κέντρο της πόλης.

***   Η Χρυσή Αυγή για τα νέα μέτρα  :
Η Χρυσή Αυγή για τα νέα μέτρα
 * Με αφορμή τη συμφωνία των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης για τα νέα μέτρα το Γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη συνοπτική δήλωση:
"Το θέατρο σκιών της μνημονιακής συγκυβέρνησης έλαβε τέλος! Τα αιματηρά κι αντεθνικά μέτρα συμφωνήθηκαν, αλλά θα είναι τα τελευταία, καθώς αποτελούν το κύκνειο άσμα του διεφθαρμένου πολιτικού καθεστώτος".

*** Απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση Δαβάκη για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νέας Εθνικής Οδού Λεύκτρο-Σπάρτη  :       
Απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση Δαβάκη για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νέας Εθνικής Οδού Λεύκτρο-Σπάρτη
* Στην Π.Ε. Αρκαδίας και όχι στην Λακωνία πρόκειται να λειτουργήσει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Νέας Εθνικής Οδού Λεύκτρο-Σπάρτη, όπως προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Πυροσβεστικού Σώματος και του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη. Η ενημέρωση αυτή προκύπτει από την έγγραφη απάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, σε Ερώτηση του Λάκωνα Βουλευτή κ. Θανάση Δαβάκη σχετικά με την έδρα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου που πρόκειται να λειτουργήσει στην Νέα Εθνική Οδό Λεύκτρο-Σπάρτη.
Ο κ. Δαβάκης με Ερώτηση του στον αρμόδιο Υπουργό μετέφερε την διαμαρτυρία της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος του Νομού Λακωνίας σχετικά με την απόφαση της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος να τοποθετήσει στην Αρκαδία και όχι στη Λακωνία το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, όπως άλλωστε προέβλεπε και ο αρχικός προγραμματισμός. Ο κ. Υπουργός απαντώντας στον Ερωτώντα βουλευτή αναφέρει ότι υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις που προβλέπουν την ίδρυση συνολικά είκοσι ενός Πυροσβεστικών Κλιμακίων στους Νέους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Τα κτήρια των Πυροσβεστικών Κλιμακίων πρόκειται να κατασκευασθούν από τις παραχωρησιούχους εταιρείες των αυτοκινητοδρόμων ενώ για την λειτουργία και τη στελέχωση τους με προσωπικό θα είναι υπεύθυνο το Πυροσβεστικό Σώμα. Ένα εξ αυτών είναι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της νέας Εθνικής Οδού Λεύκτρο-Σπάρτη, με έδρα την Αρκαδία.
Επιπλέον για τη στελέχωση και τη λειτουργία των νέων Πυροσβεστικών Κλιμακίων αναμένεται να υπογραφούν από την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Σύσταση Οργανικών θέσεων πυροσβεστικού Προσωπικού για τη στελέχωση των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Εθνικών Οδών» και σχέδιο ΚΥΑ των Υπουργείων Οικονομικών και Δημοσίας Τάξεως με τίτλο «Ίδρυση Πυροσβεστικών Κλιμακίων Εθνικών Οδών».
Από το Γραφείο Τύπου του Θ. Δαβάκη

***  Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης της 83ης Σειράς Ιπταμένων στην 120 ΠΕΑ :        
Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης της 83ης Σειράς Ιπταμένων στην 120 ΠΕΑ
* Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, διοργανώθηκε Τελετή Πέρατος Πτητικής Εκπαίδευσης της 83ης Σειράς Ιπταμένων, έμπροσθεν της χειμερινής Λέσχης Αξιωματικών στη Διασπορά. Στην εκδήλωση, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Αντωνίου Τσαντηράκη, τιμήθηκαν με επαίνους και βραβεία ο αρχαιότερος Αξκός της 83ης Σειράς Ιπταμένων Ανθυποσμηναγός (Ι) Γεώργιος Λιάγκος καθώς και ο πρωτεύσας στην Πτητική Εκπαίδευση Ανθυποσμηναγός (Ι) Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

***  Συνάντηση Σμυρνιώτη με αμπελουργούς και οινοποιούς στην Τρίπολη  :       
Συνάντηση Σμυρνιώτη με αμπελουργούς και οινοποιούς στην Τρίπολη
* Μια πολύ σημαντική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 στο Δημαρχείο Τρίπολης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη στην οποία συμμετείχαν οινοποιοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπως και η επιτροπή αμπελοκαλλιεργητών .
Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να συζητηθούν θέματα που αφορούν την τιμή διάθεσης της φετινής παραγωγής του σταφυλιού, το χρόνο πληρωμής , την ποιότητα του προϊόντος όπως και θέματα που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και απασχολούν τους κλάδους αμπελουργία ς και οινοποιίας .
Η συνάντηση αυτή μεταξύ της δημοτικής αρχής , των αμπελουργών και οινοποιών έδωσε την ευκαιρία να τεθούν τα προβλήματα των κλάδων και μέσω του ανοικτού διαλόγου να βρεθούν λύσεις αλλά και να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης. Αναδείχθηκε η ανάγκη βελτίωσης και αναβάθμισης της ποιότητας του προϊόντος που θα εξασφαλίσει τις αντίστοιχες τιμές στο σταφύλι αλλά και στο τελικό προϊόν ,το κρασί Μαντινεία.
Μέσα από την εποικοδομητική αυτή συζήτηση αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του Δήμου Τρίπολης ,ο οποίος και θα έχει τον κεντρικό ρόλο στο συντονισμό ,να υπάρχει συνεχής διάλογος για το μέλλον της αμπελουργίας στην Αρκαδία με όλους τους εμπλεκόμενους . Παράλληλα ο Δήμος Τρίπολης δεσμεύτηκε για την καλύτερη προβολή και προώθηση του κρασιού Μαντινεία ( πρόγραμμα LEADER ,συμμετοχή σε εκθέσεις κλπ ).
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση των συμμετεχόντων οινοποιών να γνωστοποιήσουν ,πριν τον τρύγο, στους παραγωγούς την τιμή αγοράς του σταφυλιού.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για αυτή τη συνάντηση με τους αμπελουργούς και οινοποιούς της περιοχής μας είχε ιδιαίτερο σκοπό καθώς ο τόπος μας έχει πολλές δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα όμως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν και αυτό αναζητήσαμε μέσα από το διάλογο.
Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει τόσο την προσπάθεια των αμπελοκαλλιεργητών όσο και των οινοποιών και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εύρυθμη συνεργασία τους όπως και στη καλύτερη προώθηση του κρασιού Μαντινεία . Η προσπάθεια μας θα είναι συνεχής καθώς πιστεύουμε ότι η προβολή των τοπικών προϊόντων μαζί με τον τουρισμό πρέπει να αποτελέσουν παράγοντες ανάπτυξης για την Αρκαδία. »    Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης

*** Ο Δήμος Ευρώτα στο "Δίκτυο για την απασχόληση στην Ανατολική Πελοπόννησο" :        
Ο Δήμος Ευρώτα στο "Δίκτυο για την απασχόληση στην Ανατολική Πελοπόννησο"
*  Ο Δήμος Ευρώτα αποτελεί εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», η οποία συστάθηκε για την υλοποίηση του έργου «Πράσινη οικονομία, κοινωνική συνοχή και απασχόληση», στο πλαίσιο δράσης ΤοπΕΚΟ (τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες). Η Πράξη «Πράσινη οικονομία, κοινωνική συνοχή και απασχόληση», συνολικού προϋπολογισμού 440.000,00€, είναι ενταγμένη στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Το έργο το οποίο θα υλοποιηθεί στους Δήμους Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας, Ευρώτα και Μονεμβασιάς, αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση για την περιοχή της Ανατολικής Πελοποννήσου, με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος υποστηρικτικών υπηρεσιών. Ο αριθμός των ωφελουμένων ανέρχεται σε 80 και αναλογούν 20 ωφελούμενοι ανά Δήμο. Η ενσωμάτωσή τους μέσω της ολοκληρωμένης παρέμβασης θα επιτευχθεί με τη σύσταση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), και με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης, στον κλάδο της Πράσινης Οικονομίας.        Στο πλαίσιο του έργου, θα προωθηθούν δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της δημιουργίας ποδηλατοδρόμων, πράσινων διαδρομών και της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων. Από τους πρωταρχικούς στόχους του δικτύου θα είναι η ανάδειξη του εναλλακτικού μοντέλου- διαχειριστικού πλάνου αξιοποίησης των απορριμμάτων, που εφαρμόζει ο Δήμος Ευρώτα. Επιπρόσθετα, θα αξιοποιηθεί η διακρατική δικτύωση, μέσω ανάδειξης κοινών ιστορικών αναφορών (λ.χ. πολιτιστικά μνημεία).

***  Αφή φλόγας για το "Σπάρταθλο" αύριο στη Σπάρτη
Αφή φλόγας για το "Σπάρταθλο" αύριο στη Σπάρτη
* Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών θέλοντας να σηματοδοτήσει την έναρξη του αγώνα και το πέρασμα στην τελική ευθεία της διοργάνωσης του 30ου Σπάρταθλον, διοργανώνει και φέτος μια σεμνή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί στις 8:15 .Πιο συγκεκριμένα, στο μνημείο του Σπάρταθλον το οποίο βρίσκεται στην Κεντρική διασταύρωση της Λεωφόρου Κ. Παλαιολόγου και της οδού Θερμοπυλών (μπροστά από το ξενοδοχείο «Σέσιλ») θα τοποθετηθεί βωμός ο οποίος συμβολικά θα ανάψει στις 8:15 το πρωί. Η φλόγα του Βωμού θα καίει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έως και την Κυριακή το βράδυ. Ο Αθλητικός Οργανισμός καλεί τους Σπαρτιάτες να δώσουν το παρών σε αυτή τη σεμνή τελετή και να στρέψουν τη σκέψη τους στους αθλητές που ξεκινούν, για άλλη μια φορά, μια τιτάνια προσπάθεια. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΔΗΜΟY ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ
*** Εθελοντική αιμοδοσία στο Γεράκι Λακωνίας  :       
Εθελοντική αιμοδοσία στο Γεράκι Λακωνίας
* Επειδή είναι ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ…γι αυτό, την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γερακίου πραγματοποιεί την 12η Εθελοντική Αιμοδοσία για ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Γερακίου. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης στο Ενοριακό Κέντρο Γερακίου από τις 6:00μμ μέχρι τις 8:00μμ. Παρακαλούνται όλοι οι συμπατριώτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια μας γιατί είναι για καλό όλων μας….!!!!
 Ο υπεύθυνος της Τράπεζας Αίματος Γερακίου
Χρήστος Μπαλαμπάνος
Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου


***

*


 
~***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/1-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση     Σάββατο  1   Σεπτεμβρίου   2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/09/02-2012.html , Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 02  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012  .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html  , ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Παρασκευή 14  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση  , ΖΗΣΕ την Ελλάδα ,  Παρασκευή  14  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/09/menoyme-15-2012.html , MENOYME ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ  Σάββατο  15 Σεπτεμβρίου   2012 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html   , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/09/17-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Δευτέρα  17  Σεπτεμβρίου  2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/18-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Τρίτη 18  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/19-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση    Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου   2012 ,  ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ : Το  γάλα  είναι το αίμα της ζωής μας , η Ελλάδα  είναι  η  αναπνοή μας !!!
~**  ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ΔΕΙΤΕ και ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 20/09/2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/21-2012-2012-p1010746.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ   ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΠαρασκευή  21 Σεπτεμβρίου  2012  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης .-  ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/21-2012.html ,  
Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/22-2012.html , Μένουμε  Και  Βλέπουμε  Ελλάδα  Σαββάτο 22 Σεπτεμβρίου  2012 .-     
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 .-
  ~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/23-2012-1.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 , Μένουμε  ζούμε και  βλέπουμε Ελλάδα.-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Μεσηηνιακά  και  Άλλα  : Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου  2012 .-   
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/25-2012.html , Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  άλλα
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/26-2012-1092012-binteo.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ :Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  2012 , ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!
~**  Διαβαίνοντας  στις χαμένες πατρίδες Πέμπτη  27  Σεπτεμβρίου  2012 (Video ) , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/09/27-2012-video-2012-p1010810.html ,.-
~**

***  ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  :

~**** Λιμάνι Αϊβαλί Μοσχονήσια 2012 P1010899.MP4 : http://youtu.be/llLNJh5Ph4M , ~**** ΑΪΒΑΛΙ πούλμαν ξενάγηση 2012 P1010900.MP4 : http://youtu.be/bFSFA0TjirU , ~**** ΑΪΒΑΛΙ ξενάγηση 2012 P1010901.MP4 : http://youtu.be/UFxlcqqPpr0 , ~**** ΑΪΒΑΛΗ ΞΕΝΆΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ 2012 P1010902.MP4 : ΑΪΒΑΛΙ Τουρκίας ενημέρωση 2012 P1010902.MP4 , http://youtu.be/OnWl1qXFIGw , ~**** Αϊβαλί Φάληρο ή Τσαμλή 2012 P1010903.MP4 : ΑΪΒΑΛΙ ξενάγηση στο διάβα του 2012 P1010903.MP4 , http://youtu.be/auikWy9Eun4 , ~**** Αϊβαλί ενημέρωση ξεναγού 2012 P1010904.MP4 : http://youtu.be/1_UYFbuOidQ , ~**** ΑΪΒΑΛΙ ΠΕΡΓΑΜΟΣ 2012 P1010906.MP4 : http://youtu.be/4LhhbcSVSzE , ~**** Γιανιτσοχώρι Αϊβαλί 2012 P1010905.MP4 : http://youtu.be/MdLrdJ5-yp8 , ~**** Σαρτσαπλί Τουρκίας 2012 P1010907.MP4 : http://youtu.be/zlhr7psLsJw , ~**** Κεμέρτς Σαγαράτς Γκιομέτς Αϊβαλί 2012 P1010908.MP4 : http://youtu.be/hsKwDBQZPwA , ~**** Αϊβαλί Σμύρνη αφήγηση αλικές 2012 P1010909.MP4 : http://youtu.be/Ee7qTN5Dowo , ~*** Αϊβαλί Σμύρνη 2012 αφήγηση P1010910.MP4 : http://youtu.be/YLO6fsdOv2I , ~**** M. ΑΣΙΑ Τουρκίας ενημέρωση 2012 P1010911.MP4 : http://youtu.be/INWmvES8uZA , ~*** * Αϊβαλί - Πέργαμος 2012 διαδρομή P1010912.MP4 : http://youtu.be/tbL-k6dyJnE , ~!**** ΠΕΡΓΑΜΟΣ πετρώματα όνυχα 2012 P1010913.MP4 : http://youtu.be/zSvAfn4kdyM , ~**** ΠΕΡΓΑΜΟΣ αντικείμενα όνυχα 2012 P1010914.MP4 : http://youtu.be/v3VayVWD8ac , ~*** ΠΕΡΓΑΜΟΣ 2012 P1010915.MP4 : http://youtu.be/Rpd4aycpgJk , ~**** ΝΕΑ ΠΕΡΓΑΜΟΣ Τουρκίας 2012 P1010916.MP4 : http://youtu.be/mHp29Xkk9LE , ~**** Πέργαμος Αρχαία Πέργαμος 2012 P1010917.MP4 : http://youtu.be/DbH29o1VE4k , ~**** ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΡΓΑΜΟΣ 2012 P1010919.MP4 : http://youtu.be/-oQcH92PYqo ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου