Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στο  αγιάζι  της  Ενημέρωσης Τρίτη  02  Οκτωβρίου  2012 :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

Ταβέρνα "Το  ξύλινο " Μυρτιάς Τριχωνίδας 2012 .

Ι.Εικόνα Παναγίας Μυρτιώτισσας Τριχωνίδας !

Το  ποντικάκι  κοντά  μας  !

*** Τιμά  τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας  :
Τιμά τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας
* Οι Δικαστικοί Λειτουργοί και ο Σύλλογος των Δικαστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, θα εορτάσουν στις 3 Οκτωβρίου 2012 την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 π.μ., στη Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου της Καλαμάτας (συνοικισμός Κορδία). Μετά τη Θεία Λειτουργία, θα ακολουθήσει καφές στο κέντρο YACHTING CAFΕ, στην Μαρίνα της Καλαμάτας.

***  ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δυσβάσταχτες αυξήσεις στις εισφορές του ΟΓΑ  :
ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  Δυσβάσταχτες αυξήσεις  στις εισφορές του ΟΓΑ
* "Δυσβάσταχτες" χαρακτηρίζουν τις αυξήσεις στις εισφορές του ΟΓΑ με ερώτηση την οποία κατέθεσαν, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ αυτών οι Δημ. Κοδέλας, Κ. Ζαχαριάς και Θαν. Πετράκος. Οπως αναφέρουν "ο ΟΓΑ έχει προχωρήσει σε αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, ενώ συγχρόνως η κατώτερη κατηγορία ασφαλιστικών εισφορών από 286, 26 ευρώ που ήταν το πρώτο εξάμηνο του 2012, εκτινάχθηκε στα 345, 85 ευρώ". Οι βουλευτές ζητούν να πληροφορηθούν από τους αρμόδιους υπουργούς: Αν θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μειώνοντας τις εισφορές σε ποσά στα οποία να μπορεί να ανταποκριθεί ο αγροτικός κόσμος και ιδιαίτερα οι μικροί και μεσαίοι αγρότες. Τι σκοπεύουν να κάνουν για την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων αγροτών. Αν θα ανακαλέσει την αδικαιολόγητη απόφαση για αύξηση των εισφορών, στις οποίες αδυνατούν οι αγροτικές οικογένειες να ανταποκριθούν .

*** Κάλεσμα του ΚΚΕ Μεσσηνίας στη συγκέντρωση της Πέμπτης  :
Κάλεσμα του ΚΚΕ Μεσσηνίας στη συγκέντρωση της Πέμπτης
* Εργάτες, άνεργοι, επαγγελματοβιοτέχνες, συνταξιούχοι, λαέ της Μεσσηνίας,
Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη έφτιαξαν μαζί με την ΕΕ, το ΔΝΤ, ντόπια και ξένα μονοπώλια, ένα ακόμα "μνημόνιο - φωτιά". Κατέθεσαν στη Βουλή το προσχέδιο προϋπολογισμού, που αποκαλύπτει ότι δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο. Η καταιγίδα αντεργατικών μέτρων πάει χέρι - χέρι με έναν τυφώνα αισχρής προπαγάνδας, ψέματος και απάτης. Με την τρομοκρατία, τις συκοφαντίες για κλάδους που αγωνίζονται, θέλουν να επιβάλουν σιωπή νεκροταφείου. Η σιωπή, η μοιρολατρία δεν οδηγούν πουθενά. Οποιος δε συμμετέχει στον αγώνα σκάβει μόνος του το λάκκο που θα τον ρίξουν. Παρουσιάζουν τη σιωπή ως συμφωνία, στήριξη στη βαρβαρότητα που νομοθετούν. Ο δρόμος της σωτηρίας του λαού είναι η οργάνωση παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές. Είναι η δύναμη του οργανωμένου, ταξικού αγώνα.
Πάρτε αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων. Αποφασίστε απεργία.Με τα συνδικάτα, τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, μαζί με τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας στήνουμε: Εργατικό - λαϊκό μπλόκο στα μέτρα. Μην ακούτε τα ψέματα των καπιταλιστών και των υπαλλήλων τους. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί, είμαστε οι πολλοί που υποφέρουμε, μπορούμε να τους σταματήσουμε. Το ΚΚΕ κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, που ληστεύουν τις ζωές μας για τα κέρδη μιας χούφτας πλουτοκρατών.
Στο πραγματικό δίλημμα "με τα μονοπώλια ή με το λαό", μόνο το ΚΚΕ με συνέπεια στέκεται στο πλευρό του λαού με πράξεις, όχι με παχιά λόγια. Στηρίξτε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ με όλους τους τρόπους. Τα μνημόνια των καπιταλιστών, της ΕΕ και του ΔΝΤ θα τα ανατρέψει η οργανωμένη, μαζική, πολιτική πάλη της εργατικής τάξης, του εργαζόμενου λαού και όχι τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
Όλοι στην συγκέντρωση του ΚΚΕ ενάντια στα νέα μέτρα την Πέμπτη 4/10 στις 19:00 στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.
 Από τη Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ

*** Τατούλης - Τζανετέα στο Λιμάνι Γυθείου :
Τατούλης - Τζανετέα στο Λιμάνι Γυθείου
* Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα, συνοδευόμενη από τεχνικό κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Εργων της ΠΕ Λακωνίας, επισκέφθηκαν το λιμάνι Γυθείου όπου έχουν αρχίσει οι εργασίες επέκτασής του.
Ο κ. Περιφερειάρχης παρουσία του Δήμαρχου Αν. Μάνης Π. Ανδρεάκου, του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πουλοκέφαλου, του Περιφερειακού Συμβούλου Χ. Σκούρου, της προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Ροζάκη και του υπολιμενάρχη Π. Μαρινόπουλου, επεσήμανε την σημαντικότητα της επέκτασης του λιμανιού Γυθείου για τη Νότια Πελοπόννησο .
Στις δηλώσεις του τόνισε ότι υλοποιείται ένα σημαντικό έργο μετά από επίμονες προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκλήρωσή του και την ένταξή του στο ΕΣΠΑ και έκανε έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και στην τοπική κοινωνία να σταθούν αρωγοί προκειμένου να γίνει απρόσκοπτα η ολοκλήρωση του έργου, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της Πελοποννήσου.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έναρξη των εργασιών επεσήμανε ότι ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία εντάξαμε το έργο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 25.000.000€.

*** 
  Η Μαρίνα της Μονεμβασιάς στη Βουλή από το Θανάση Δαβάκη :

Η Μαρίνα της Μονεμβασιάς στη Βουλή από το Θανάση Δαβάκη
*  Την ολοκλήρωση της κατασκευής της Μαρίνας Μονεμβασίας μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ ζητά με παρέμβαση του στη Βουλή ο Λάκωνας βουλευτής κ. Θανάσης Δαβάκης. Το περιεχόμενο της Ερωτήσεως του κ. Δαβάκη πρός τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Στυλιανίδη και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χατζηδάκη έχει ως εξής :
Το 1987 ξεκίνησε η προσπάθεια κατασκευής Μαρίνας στη Μονεμβάσια, με την ανάθεση εκπόνησης μελέτης από το Νομαρχιακό Ταμείο Λακωνίας, η οποία περιελάμβανε τη μελέτη των λιμενικών εγκαταστάσεων, ενώ το 1991 εγκρίθηκε η οριστική μελέτη. Κατά τα έτη 1992-1993 ξεκίνησε η κατασκευή τμήματος της Μαρίνας Μονεμβασίας από τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα, ενώ κατά τα επόμενα έτη πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από λιμενικά έργα, όπως η επισκευή της εξωτερικής θωράκισης του προσήνεμου μώλου και τέλος το χρονικό διάστημα 2006-2007 κατασκευάστηκε τμήμα του προσήνεμου μώλου και των παραλιακών κρηπιδωμάτων, χωρίς όμως να ολοκληρωθούν τα λιμενικά έργα.
Το 2000 ξεκίνησαν και οι απαραίτητες διεργασίες για την κατασκευή και των κτηριακών εγκαταστάσεων με την υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Σύνταξη ΜΠΕ Μαρίνας Μονεμβασίας και μελέτης κτηριακών εγκαταστάσεων» και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων. Το 2010 εγκρίθηκαν οι μελέτες εφαρμογής αρχιτεκτονικών, στατικών και Η/Μ εγκαταστάσεων της ανωτέρω μελέτης, χωρίς όμως να έχουν ξεκινήσει μέχρι σήμερα τα κτηριακά έργα.
Από τα ανωτέρω είναι φανερό ότι έχουν περάσει 25 χρόνια και το έργο αυτό παραμένει ημιτελές. Αν και μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για κατασκευή και συντήρηση, εντούτοις για να ολοκληρωθεί απαιτείται επιπρόσθετη χρηματοδότηση, αλλά πάνω από όλα η διάθεση εκ μέρους των αρμοδίων.
Ας μην ξεχνούμε ότι πρόκειται για ένα έργο πνοής και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, έργο που θα βοηθήσει την τοπική οικονομία, αλλά και την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας μας.
Κατόπιν αυτών ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί:
1. Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν για την ολοκλήρωση της κατασκευής της Μαρίνας της Μονεμβασίας ;
2. Προτίθεται το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, να εκδώσει προκήρυξη-πρόσκληση που να επιτρέπει την ένταξη του εν λόγω έργου, ώστε να συνεχιστεί η κατασκευή και ολοκλήρωση του;
Από το Γραφείο τύπου του Θ. Δαβάκη

*** Δυο συλλήψεις στην Καλαμάτα για χρέη 6 εκατ. ευρώ  :
Δυο συλλήψεις στην Καλαμάτα για χρέη 6 εκατ. ευρώ
* 6.27 μ.μ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας "Συνελήφθησαν, σήμερα (2-10-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 56 και 51 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Ειδικότερα, σε βάρος του 56χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -6.049.027,86- ευρώ, ενώ για τον 51χρονο έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -66.376,26- ευρώ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας"
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της "Ε"
5.25 μ.μ. Δυο συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο έγιναν σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλληφθεί δυο άντρες για διαφορετικές υποθέσεις οφειλών.
Μόλις γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες θα γίνει νέα ανάρτηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ :
~* Για  την Φούτμπόλ Λίγκα 1  , Β΄ εθνική στο Ελληνικό ποδόσφαιρο  2η  αγωνιστική ¨:
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  - ΗΡΑΚΛΗΣ  Θεσσαλονίκης  0-0 .-  ^

~* Στην Λίγκα  του  Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου  ,..Τσάμπιον Λίγκ  :
5ος ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ   0-4 , (0-1).-  ^
""    ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΣΑΧΤΑΡ  ΝΤΟΝΕΤΣΚ   1-1  , (1-1).- ^
6ος   ΒΑΛΕΝΘΙΑ  - ΛΙΛ   2-0  , (1-0).- ^
"""     ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ Λευκορωσίας   -  ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ  3-1 , (1-0).- ^
7ος   ΜΠΕΝΦΙΚΑ  - MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   0-2 ,  (0-1) .-  ^
"""     ΣΠΑΡΤΑΚ Μόσχας - ΣΕΛΤΙΚ     2-3  , (0-1) .- ^
8ος  ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  - ΜΠΡΑΓΚΑ  Πορτογαλίας  0-2  , (0-1) .-  ^
 """   ΚΛΟΥΖ Ρουμανίας - ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ      1-2 , (1-1) .- ^

*** Ντέρμπι με τον Πανηλειακό στον Πύργο έβγαλε στην πρεμιέρα για την "Μαύρη Θύελλα" η κλήρωση της Γ' εθνικής, που έγινε πριν λίγο στην Αθήνα. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα του νότιου και βόρειου ομίλου έχει ως εξής:
Πρεμιέρα στον Πύργο η "Μαύρη Θύελλα", όλο το πρόγραμμα
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Ρούβας
Πανηλειακός - Καλαμάτα
Αστέρας Μαγούλας - Παναιγιάλειος
Γλυφάδα - Φωστήρας
Εθνικός Αστέρας - Κόρινθος
Προοδευτική - Χανιά
ΡΕΠΟ: Επισκοπή

2η αγωνιστική
Επισκοπή - Αχαρναϊκός
Ρούβας - Πανηλειακός
Καλαμάτα - Γλυφάδα
Παναιγιάλειος - Εθνικός Αστέρας
Φωστήρας - Προοδευτική
Κόρινθος - Χανιά
ΡΕΠΟ: Αστέρας Μαγούλας

3η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Πανηλειακός
Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή
Γλυφάδα - Ρούβας
Προοδευτική - Καλαμάτα
Χανιά - Παναιγιάλειος
Κόρινθος - Φωστήρας
ΡΕΠΟ: Εθνικός Αστέρας

4η αγωνιστική
Αστέρας Μαγούλας - Αχαρναϊκός
Πανηλειακός - Γλυφάδα
Επισκοπή - Εθνικός Αστέρας
Ρούβας - Προοδευτική
Καλαμάτα - Κόρινθος
Παναιγιάλειος - Φωστήρας
ΡΕΠΟ: Χανιά

5η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Γλυφάδα
Εθνικός Αστέρας - Αστέρας Μαγούλας
Προοδευτική - Πανηλειακός
Χανιά - Επισκοπή
Κόρινθος - Ρούβας
Παναιγιάλειος - Καλαμάτα
ΡΕΠΟ: Φωστήρας

6η αγωνιστική
Εθνικός Αστέρας - Αχαρναϊκός
Γλυφάδα - Προοδευτική
Αστέρας Μαγούλας - Χανιά
Πανηλειακός - Κόρινθος
Επισκοπή - Φωστήρας
Ρούβας - Παναιγιάλειος
ΡΕΠΟ: Καλαμάτα

7η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Προοδευτική
Χανιά - Εθνικός Αστέρας
Κόρινθος - Γλυφάδα
Φωστήρας - Αστέρας Μαγούλας
Παναιγιάλειος - Πανηλειακός
Καλαμάτα - Επισκοπή
ΡΕΠΟ: Ρούβας

8η αγωνιστική
Χανιά - Αχαρναϊκός
Προοδευτική - Κόρινθος
Εθνικός Αστέρας - Φωστήρας
Γλυφάδα - Παναιγιάλειος
Αστέρας Μαγούλας - Καλαμάτα
Επισκοπή - Ρούβας
ΡΕΠΟ: Πανηλειακός

9η αγωνιστική
Αχαρναϊκός - Κόρινθος
Φωστήρας - Χανιά
Παναιγιάλειος - Προοδευτική
Καλαμάτα - Εθνικός Αστέρας
Ρούβας - Αστέρας Μαγούλας
Πανηλειακός - Επισκοπή
ΡΕΠΟ: Γλυφάδα

10η αγωνιστική
Φωστήρας - Αχαρναϊκός
Κόρινθος - Παναιγιάλειος
Χανιά - Καλαμάτα
Εθνικός Αστέρας - Ρούβας
Γλυφάδα - Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός
ΡΕΠΟ: Προοδευτική

11η αγωνιστική 
Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος
Καλαμάτα - Φωστήρας
Ρούβας - Χανιά
Επισκοπή - Προοδευτική
Πανηλειακός - Εθνικός Αστέρας
Γλυφάδα - Αστέρας Μαγούλας
ΡΕΠΟ: Κόρινθος

12η αγωνιστική 
Καλαμάτα - Αχαρναϊκός
Φωστήρας - Ρούβας
Κόρινθος - Επισκοπή
Χανιά - Πανηλειακός
Προοδευτική - Αστέρας Μαγούλας
Εθνικός Αστέρας - Γλυφάδα
ΡΕΠΟ: Παναιγιάλειος

13η αγωνιστική 
Ρούβας - Καλαμάτα
Επισκοπή - Παναιγιάλειος
Πανηλειακός - Φωστήρας
Αστέρας Μαγούλας - Κόρινθος
Γλυφάδα - Χανιά
Προοδευτική - Εθνικός Αστέρας
ΡΕΠΟ: Αχαρναϊκός

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Βατανιακός - Δόξα Κρανούλας
Κασσιώπη - Απόλλων Καλαμαριάς
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Τύρναβος - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός - Ζάκυνθος
Οδυσσέας Κορδελιού - Τηλυκράτης
2η αγωνιστική   13η αγωνιστική
Κασσιώπη - Βατανιακός
Δόξα Κρανούλας - Εθνικός Σιδηροκάστρου
Απόλλων Καλαμαριάς – Τύρναβος
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Αιγινιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας - Οδυσσέας Κορδελιού
Τηλυκράτης - Ζάκυνθος
3η αγωνιστική   14η αγωνιστική
Βατανιακός - Εθνικός Σιδηροκάστρου
Τύρναβος - Κασσιώπη
Αιγινιακός - Δόξα Κρανούλας
Οδυσσέας Κορδελιού - Απόλλων Καλαμαριάς
Τηλυκράτης - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας
4η αγωνιστική   15η αγωνιστική
Τύρναβος - Βατανιακός
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Αιγινιακός
Κασσιώπη - Οδυσσέας Κορδελιού
Δόξα Κρανούλας - Τηλυκράτης
Απόλλων Καλαμαριάς - Ζάκυνθος
Αναγέννηση Καρδίτσας - Οικονόμος Τσαριτσάνης
5η αγωνιστική   16η αγωνιστική
Βατανιακός - Αιγινιακός
Οδυσσέας Κορδελιού – Τύρναβος
Τηλυκράτης - Εθνικός Σιδηροκάστρου
Ζάκυνθος - Κασσιώπη
Αναγέννηση Καρδίτσας - Δόξα Κρανούλας
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Απόλλων Καλαμαριάς
6η αγωνιστική   17η αγωνιστική
Οδυσσέας Κορδελιού - Βατανιακός
Αιγινιακός - Τηλυκράτης
Τύρναβος - Ζάκυνθος
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Αναγέννηση Καρδίτσας
Κασσιώπη - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δόξα Κρανούλας - Απόλλων Καλαμαριάς
7η αγωνιστική   18η αγωνιστική
Βατανιακός - Τηλυκράτης
Ζάκυνθος - Οδυσσέας Κορδελιού
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγινιακός
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τύρναβος
Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Σιδηροκάστρου
Δόξα Κρανούλας - Κασσιώπη
8η αγωνιστική   19η αγωνιστική
Ζάκυνθος - Βατανιακός
Τηλυκράτης - Αναγέννηση Καρδίτσας
Οδυσσέας Κορδελιού - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Αιγινιακός - Απόλλων Καλαμαριάς
Τύρναβος - Δόξα Κρανούλας
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Κασσιώπη
9η αγωνιστική   20ή αγωνιστική
Βατανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Ζάκυνθος
Απόλλων Καλαμαριάς - Τηλυκράτης
Δόξα Κρανούλας - Οδυσσέας Κορδελιού
Κασσιώπη - Αιγινιακός
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Τύρναβος
10η αγωνιστική   21η αγωνιστική
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Βατανιακός
Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Καλαμαριάς
Ζάκυνθος - Δόξα Κρανούλας
Τηλυκράτης - Κασσιώπη
Οδυσσέας Κορδελιού - Εθνικός Σιδηροκάστρου
Αιγινιακός - Τύρναβος
11η αγωνιστική   22η αγωνιστική
Απόλλων Καλαμαριάς - Βατανιακός
Δόξα Κρανούλας - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Κασσιώπη - Αναγέννηση Καρδίτσας
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Ζάκυνθος
Τύρναβος - Τηλυκράτης
Αιγινιακός - Οδυσσέας Κορδελιού


~***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/08/1-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση     Σάββατο  1   Σεπτεμβρίου   2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/09/02-2012.html , Κυριακάτικο αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 02  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012  .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/13-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ  Πέμπτη  13  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html  , ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ Παρασκευή 14  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/09/14-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση  , ΖΗΣΕ την Ελλάδα ,  Παρασκευή  14  Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/09/menoyme-15-2012.html , MENOYME ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ  Σάββατο  15 Σεπτεμβρίου   2012 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html   , ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/09/16-2012.html  , Μεσσηνιακά και Άλλα στην ενημέρωση Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/09/17-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Δευτέρα  17  Σεπτεμβρίου  2012.-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/09/18-2012.html , ΖΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΜΑΣ Τρίτη 18  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/19-2012.html , Μεσσηνιακά   και  Άλλα  στην ενημέρωση    Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου   2012 ,  ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ : Το  γάλα  είναι το αίμα της ζωής μας , η Ελλάδα  είναι  η  αναπνοή μας !!!
~**  ~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και Άλλα ΔΕΙΤΕ και ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 20/09/2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/09/21-2012-2012-p1010746.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ   ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣΠαρασκευή  21 Σεπτεμβρίου  2012  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης .- ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/21-2012.html Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/22-2012.html , Μένουμε  Και  Βλέπουμε  Ελλάδα  Σαββάτο 22 Σεπτεμβρίου  2012 .-     
 ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 .-
  ~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/23-2012-1.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 , Μένουμε  ζούμε και  βλέπουμε Ελλάδα.-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/09/24-2012.html , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Μεσηηνιακά  και  Άλλα  : Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου  2012 .- ~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/09/25-2012.html , Τρίτη, 25
Σεπτεμβρίου 2012 , Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  άλλα
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/26-2012-1092012-binteo.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ :Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  2012 , ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!
~**  Διαβαίνοντας  στις χαμένες πατρίδες Πέμπτη  27  Σεπτεμβρίου  2012 (Video ) , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/09/27-2012-video-2012-p1010810.html ,.-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/28-2012-2012.html  , Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ και  Άλλα  Παρασκευή  28  Σεπτεμβρίου  2012 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/09/29-2012.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012.-
~**  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/10/30-2012-5-29092012-0-1.html  , Στο  αγιάζι  της  Κυριακάτικης  ενημέρωσης Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  2012 .-
~**  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/10/01-2012-blogger-10-2012-1830.html  , Στο  αγιάζι  της  καθημερινότητας  Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/2012-01-2012-1912-2012-p-1030004.html  , Ιστρορία  μας (μέρος της ) μέσα  από Βιντεοπαρουσιάσεις  2012 , Δευτέρα  01  Οκτωβρίου  2012 .-
~*** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ   , Τρίτη  02  Ο τωβρίου  2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/10/02-2012-2012.html  , Στο  αγιάζι  της  Ενημέρωσης Τρίτη  02  Οκτωβρίου  2012 , ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα .-
~***

ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΟ  ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ :

~*** Λίμνη Τριχονίδα αφήγηση 2012 P1030074.MP4 : http://youtu.be/7I1PuefhizU  ,

~*** Γύρος Λ. Τριχονίδας αφήγηση 2012 P1030075.MP4 : http://youtu.be/EyqEmoh_QGo  ,

 ~*** ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΝ Αγρινίου 2012 P1030076.MP4 :  http://youtu.be/-asuSkNyK2k  ,

~** ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  Αγρινίου  2012 P1030077.MP4 : http://youtu.be/CRFhCHSEI14  ,

   ~** ΠΑΡΑΒΟΛΑ  Αγρινίου  2012 P1030078.MP4 :  http://youtu.be/RCt5L7v6pf8 ,

  ~** Δογρί  Τριχωνίδας   2012 P1030080.MP4 :  http://youtu.be/oA1OPfzdGOg  ,

 *** Βαρειά  Τριχωνίδας P1030081.MP4 : http://youtu.be/8d8hC5gpCXg  ,

~*** ΜΥΡΤΙΑ  Τριχωνίδας P1030082.MP4 : http://youtu.be/AhfuBqhlsdg ,

 ~***Εισόδια  Θεοτόκου Μυρτιώτισσα 2012 P1030083.MP4 :  http://youtu.be/kvCxF2kt50Q ,


 ~*** Ι.Μ. Παναγία της Μυρτιάς  αφήγηση 21012 P1030084.MP4 : http://youtu.be/Zx2_iWWV0uU  ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου