Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Μαΐου 2013


Το  αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης  12  Μαΐου   2013 :
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :

*** Τιμήθηκε η μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου :
  Τη μνήμη του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, τίμησε χθες το 9ο Σύνταγμα Πεζικού «Γιαννιτσά». Κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής τελέστηκε δοξολογία και ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστρατήγου  Αθαν. Τσέλιου, στην οποία γινόταν αναφορά στη ζωή του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος καθιερώθηκε ως προστάτης του Στρατού Ξηράς το 1864.
Η ημερήσια διαταγή του αρχηγού ΓΕΣ δεν μπορούσε να μην περιλαμβάνει και τις σημερινές συνθήκες της οικονομικής κρίσης, αφού επισημαινόταν: «Ιδιαίτερα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να επηρεαστεί η αμυντική και αποτρεπτική ικανότητα της χώρας μας».
Επίσης, ζητήθηκε από τους στρατιωτικούς, τους εθνοφύλακες και το πολιτικό προσωπικό να παραδειγματιστούν και να αντλήσουν πίστη και δύναμη από το παράδειγμα του Αγίου Γεωργίου, αλλά και να είναι έτοιμοι για κάθε θυσία αν αυτό απαιτηθεί.
Ακολούθως, ο διοικητής του Συντάγματος, συνταγματάρχης Ι. Τζανετάκης, κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο των πεσόντων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου που έψαλαν οι παρατεταγμένοι στρατιώτες του αγήματος.
Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να δουν τα εκθέματα μιας μικρής έκθεσης που αποτελούνταν από ένα όχημα μεταφοράς προσωπικού, το πολυβόλο ΗΚ11 και τα όπλα G3 A3 και  G3A4, αλλά και φωτογραφίες από τη δραστηριότητα της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δημ. Σαμπαζιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμάτας Δημ. Πολίτης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδ. Μπρεδήμας, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας.
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

*** Κρεμάστηκε σε ελιά γυναίκα στο Στασιό Κυπαρισσίας :
  Κρεμασμένη σε ελιά σε χωράφι στο Στασιό Κυπαρισσίας βρέθηκε γυναίκα σήμερα νωρίς το πρωί από βοσκό. Ο βοσκός ειδοποίησε το Α.Τ. Κυπαρισσίας και αστυνομικοί υπάλληλοι έσπευσαν στο σημείο.
Η γυναίκα δεν έφερε επάνω της έγγραφα ή άλλα χαρτιά για την ταυτότητά της και δεν είχε αφήσει σημείωμα για το απονενοημένο διάβημα. Κρεμάστηκε δένοντας στο λαιμό της ταινία συσκευασίας ασφαλείας και είχε τοποθετήσει τρεις πέτρες για να πατήσει και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.
Το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και Ιατροδικαστής για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Άνδρες του Α.Τ. Κυπαρισσίας αναζητούν στοιχεία για την ταυτοποίηση της γυναίκας, η ηλικία της οποία εκτιμάται γύρω στα 40.
Μέχρι στιγμής, από τα πρώτα ευρήματα, φέρεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

*** Συνελήφθη ένας 27χρονος Πακιστανός που επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία με πλαστά έγγραφα, μέσω Καλαμάτας:
  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
 Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.
 Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα διαβατήριο Αρχών Πακιστάν, με επικολλημένη μία άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών.
 Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
 Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

***  Ετοιμάζονται και οι φαρμακοποιοί  :
 Με νέες κινητοποιήσεις απειλούν οι φαρμακοποιοί, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στην πληρωμή των οφειλομένων από τον ΕΟΠΥΥ.
Υπάρχει περίπτωση να λυθεί ποτέ αυτό το θέμα;  Μ.Ν.
 
*** Κίνδυνος δήμευσης δεκάδων ακινήτων στη Μεσσηνία :
  Επειδή δε δηλώθηκαν στο Κτηματολόγιο έγκαιρα ή έγινε λάθος εγγραφή  ,   Χρ. Ριζάς στο «Θ»: «Λύνεται το πρόβλημα με τους δημοτικούς δρόμους»
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Στα δικαστήρια έχει προσφύγει ο Δήμος Καλαμάτας για την ακύρωση της εγγραφής στο Κτηματολόγιο δρόμων της πόλης ως δημόσιας - αντί δημοτικής- περιουσίας. Κι αυτό συνέβη, διότι το Ελληνικό Δημόσιο αρνήθηκε να συναινέσει στην εξωδικαστική διόρθωση των αρχικών κτηματολογικών εγγραφών επί των κοινοχρήστων εκτάσεων κυριότητας του Δήμου Καλαμάτας, παρά την περί του αντιθέτου άποψη της Κτηματολόγιο Α.Ε.
Παράλληλα, όμως, και μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση, ο αντιδήμαρχος Χρ. Ριζάς δήλωσε στο «Θ» ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία τόσο με την Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας όσο και με τον Οργανισμό Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (ΟΚΧΕ). Αποτέλεσμα είναι μέσα στο επόμενο 15ήμερο να συνέλθουν τα Διοικητικά Συμβούλια των «Κτηματολογίου Α.Ε.» και ΟΚΧΕ Α.Ε., ώστε το πρόβλημα να έχει λυθεί οριστικά μέσα στις προσεχείς σαράντα (40) ημέρες. Έτσι, πλατείες και τοπικοί δρόμοι θα περάσουν στην περιουσία του Δήμου Καλαμάτας και θα τελειώσει η περιπέτεια, η οποία κρατά κάποια χρόνια.
Κι αν τα παραπάνω προβλήματα φαίνεται να οδηγούνται σε λύση, δε συμβαίνει το ίδιο με ιδιοκτήτες ακινήτων στις Κοινότητες Ασπροχώματος και Λεΐκων, αλλά και στη Μεθώνη.
Εκεί, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ στην «Ελευθεροτυπία», υπάρχουν ακίνητα όλων των κατηγοριών, αδόμητες εκτάσεις, ειδικά κτήρια, καταστήματα, ακόμη και διαμερίσματα, τα οποία, επειδή δεν έχουν δηλωθεί από τους ιδιοκτήτες τους στο Κτηματολόγιο ή ακόμη και λόγω σφάλματος κατά την κτηματογράφηση, έχουν καταγραφεί ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και, σύμφωνα με το νόμο, μετά την παρέλευση δεκαετίας για τους κατοίκους εσωτερικού και δωδεκαετίας για τους κατοίκους εξωτερικού, περιέχονται οριστικά στο ελληνικό Δημόσιο! Η προθεσμία αυτή ξεκινά από την ημέρα που λειτουργεί Κτηματολογικό Γραφείο σε μια περιοχή.
Οι ημερομηνίες που έχουν στη διάθεσή τους οι ιδιοκτήτες να σώσουν τις περιουσίες τους στις παραπάνω περιοχές είναι μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου 2013. Αν μέχρι τότε δεν έχουν προβεί στις δέουσες ενέργειες, τα ακίνητα που έχουν εγγραφεί ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» θα περιέλθουν στο ελληνικό Δημόσιο. Επίσης, κάποιος που δεν αναγράφεται ως δικαιούχος στις οριστικές εγγραφές δεν μπορεί να διεκδικήσει την κυριότητα του ακινήτου, παρά μόνο να αξιώσει χρηματική αποζημίωση γι’ αυτό (ενοχική εξίσωση).
Τέλος, όσοι υπέβαλαν δήλωση ιδιοκτησίας την περίοδο 1995-2000 και έκτοτε δεν προέβησαν σε πράξη για το ακίνητό τους, θα ήταν καλό να προσέλθουν στο Κτηματολογικό Γραφείο της περιοχής και να ελέγξουν την εγγραφή του ακινήτου τους, ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει κάποιο σφάλμα.

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ ενημέρωση :

*** Ζητούμενο το πρώτο βήμα… Μόνο νίκη με Ολυμπιακό Γυθείου :
 Και τώρα τα δύσκολα για την ομάδα του Μεσσηνιακού, που ρίχνεται, σήμερα, στη μάχη των μπαράζ ανόδου, αντιμετωπίζοντας στην έδρα του, στο ματς της πρεμιέρας, τον πρωταθλητή Λακωνίας Ολυμπιακό Γυθείου. Θα δούμε βεβαίως κατά πόσο θα είναι πραγματικά δύσκολα, καθώς ο σοβαρός και συγκεντρωμένος Μεσσηνιακός, λογικά δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στο σημερινό του αντίπαλο αλλά και σ’ αυτούς που θα βρεθούν στο δρόμο του στη συνέχεια (Τροιζηνιακός, Φαλαισία).
Η σημερινή αναμέτρηση ξεκινά στις 5.00 μ.μ. και ο Δημήτρης Τσάκωνας υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τιμωρημένου Γιάννη Καλογερόπουλου και του νεαρού αμυντικού Σταύρου Γαβρά που είναι τραυματίας. Στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγα 24ωρα στο «Θάρρος» ο τεχνικός των πρασίνων εξέφρασε την αισιοδοξία του μεταφέροντας την εμπιστοσύνη που έχει στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα του… «Νομίζω ότι εξαρτάται πρωτίστως από εμάς η όλη διαδρομή. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα είναι σημαντικό το πρώτο ματς, όπως και κάθε παιχνίδι των μπαράζ», είπε ο Δημήτρης Τσάκωνας, που περιμένει όπως και οι ποδοσφαιριστές του, τη στήριξη των Καλαματιανών φιλάθλων στο σημερινό ματς στο οποίο έχει οριστεί να διευθύνει ο διαιτητής Γ΄ Εθνικής Νίκος Μακρυπόδης (Αχαΐας), με βοηθούς τους Σιδέρη και Τσιρίνη του ιδίου συνδέσμου.
 Με προβλήματα η Φαλαισία στο Γαλατά
Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής του 13ου ομίλου, ο Τροιζηνιακός υποδέχεται στο γήπεδο του Γαλατά την Φαλαισία, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο, στηριζόμενοι στον παράγοντα έδρα, το καλό έμψυχο υλικό αλλά και τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο της πρωταθλήτριας Αργολίδας.   Ν. Μπ.

***ΤΕΛΙΚΟΣ  ΚΥΠΕΛΛΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ στο  ποδόσφαιρο :
  
~*   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς - ΑΣΤΕΡΑΣ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ 
 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:30)     κ.α.  1-1 , (1-1) .-
Παράταση : 1-3 .-
Τα  γκόλ : 13΄ Ναβάρο , 42΄ Φουστέρ , 98΄Τζεμπούρ , 118΄πεν. Αμπτουν .-

Διαιτητές : Γιάχος, ..... Σαραϊδάρης, Καραζίκας , Σπάθας , Τριτσώνης .- ^
ΝΤΡΟΠΗ  !!!! σε  ολόκληρη την Ελληνική Διαιτησία !! Απαιτείται η άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα !!! για τον Αθ. Γιάχο  και την Αλητοπαρέα του !!
Κάρτες : Χολέμπας , Κοντοές , Κουρμπέλης , Πιπίνης , Πίντο , .......Ναβάρο , Κόκκινες : Μοντέστο , Περόνε .......10  ΦΟΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗ  σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο....καί  του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που κάνει  την πάπια !! Αλλά τέτοι κυπελλα  και πρωταθλήματα παίρνει ο  ΟΣΦΠ !!!
~** ΟΣΦΠ  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ  1-0 γκόλ Ράγιος  13΄ : http://youtu.be/gJCacQXK4z8 ,
   
~**  ΟΣΦΠ - Αστέρας Τρ.  1-1 42΄ Φουστέρ: http://youtu.be/3XjavRLUOoI ,

Τα  βίντεο  των γκόλ από  τον αγώνα :
1~ http://www.dailymotion.com/video/xzsdyz_iiiiiii-iiiiiiiiii-1-0-ii-iiii-iii-iiiiii_sport&start=8  , =  Ράγιος  13΄ 1-0 .-

2~  http://www.dailymotion.com/video/xzsed4_iiiiiii-iiiiiiiiii-1-1-ii-iiii-iii-iiiiiii_sport&start=23   ,.,=  Νταβίντ Φουστέρ 42΄   1-1 .-
3~** Tο πέναλτι που δεν δόθηκε : http://youtu.be/eEDyTnTXUMg ,

4~** ΟΣΦΠ-  ΑΣΤΕΡΑΣ : http://youtu.be/apWLWKgC6fw ,

5~** 98΄ γκόλ Τζεμπούρ ΟΣΦΠ  - ΤΡΙΠΟΛΗ 2-1 : http://youtu.be/dccqj69Ffos ,

6** ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ Τρ.  3-1  στο κύπελλο φάσεις το γκόλ πέναλτι  : http://youtu.be/He0tAOiZSQQ ,

7** ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ του τελικού 2013 ... θαυμάστε τους! :Το  κύπελλο  που ο Αθ. Γιάχος Διαιτητής  με την αλητοπαρέα του (που  έδωσε το κύπελλο  ελλάδας στο ποδόσφαιρο)   στούς  Μαρινάκη – Θεοδωρίδη και λειποί  της παρέα ...  στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ! ΑΙΣΧΟΣ !!!  για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου … : http://youtu.be/8YYtYtnMrnU ,
 
** ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ  2013  ΟΣΦΠ δηλώσεις Σ.Θεοδωρίδη : http://youtu.be/xo8WukyLzd4 ,

9** Απονομή  Κυπέλλου και μεταλλίων σε ποδοσφαιριστές  2013 :  http://youtu.be/JZY9AUF6x1s  .

10** ΟΣΦΠ -  ΤΡΙΠΟΛΗ  Τελικός  κυπέλλου 3-1¨το  3ο  γκόλ πεν. Αμτουν :  
http://youtu.be/LZiw9e0x27o   ,

11* Απονομές τελικού  κυπέλλου στο ποδόσφαιρο  2013: http://youtu.be/roQ5ylaLwnw  ,
 
 
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης(Λέντζε), Σανκαρέ, Κουρμπέλης(Μπαρτολίνη ) , Πιπίνης, Κοντοές(Καλαντζής), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε. ,
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο(Ιμπαγάσας ) , Μασάντο(Πίντο), Φέισα, Μήτρογλου, (Τζεμπούρ ) ,Φουστέρ, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς, Αμπντούν. ,
Στον πάγκο για τους Αρκάδες βρίσκονται οι: Μπαντής, Άλβαρεζ, Μπακασέτας, Μπαρτολίνι, Καλαντζής, Ουρτάδο και Λένσε.
Στον πάγκο για τους Πειραιώτες βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Πίνο.

*** «Αλήτης ο Γιάχος», «Βρόμικο το ποδόσφαιρο», λένε στον Αστέρα
* Μπορεί οι παίκτες και ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης να θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, πηγαίνοντας να παραλάβουν τα μετάλλια των φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου, όμως, ο συνιδιοκτήτης (μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη) της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος, έβαλε... φωτιά με τις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV:
«Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η αλητεία. Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε και η αλητοπαρέα του», είπε ο εκ των ισχυρών ανδρών του Αστέρα, εκφράζοντας ανοιχτά την οργή που επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου.
Ο Μπάκος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Χιώτη ρέφερι «αλήτη», καθώς ήταν έξω φρενών για την μη υπόδειξη του καθαρού πέναλτι του Μανιάτη, το οποίο ποτέ δεν δόθηκε.
Καϋμενάκης: «Βρόμικο το ποδόσφαιρο»
Λίγη ώρα αργότερα, εκνευρισμένος από τη διαιτησία του Γιάχου, ο Γιάννης Καϋμενάκης, χαρακτήρισε «βρόμικο» το ποδόσφαιρο και «αλήτη» τον Γιάχο.
«Είναι βρόμικο το ποδόσφαιρο. Ό, τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Champions League και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου».
Μποροβήλος: «Πολύ μεγάλο λάθος του Γιάχου»
Παράπονα για τη διαιτησία του Γιάχου διατύπωσε και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος: «Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο λάθος του κυρίου Γιάχου. Δεν βγαίνουμε σαν Αστέρας να μιλάμε για διαιτησία εδώ και χρόνια, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα καθόρισε κατά πολύ τα πράγματα».                                                              Τσιώλης: «Η ζωή συνεχίζεται...»
Και ο τεχνικός του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης, από την πλευρά του εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον τελικό. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα γιατί παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε απώλειες, με τον Περόνε να αποβάλλεται, ο Πιπίνης είναι τραυματίας, αλλά έχουμε διαχειριστεί τέτοια προβλήματα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ. Εάν όντως αποδειχθεί ότι αδικήθηκε η ομάδα, αυτό μας στεναχωρεί και νιώθουμε δυσάρεστα. Πρέπει να μάθουμε όμως να διαχειριζόμαστε και τέτοιες καταστάσεις. Η ζωή συνεχίζεται και μετά από αυτό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και η Αρκαδία έδειξε τη δύναμή της. Κυλώντας το ματς μετά το 60΄ υπήρχε η αίσθηση ότι δεν θα γινόταν κάτι που θα έδινε το προβάδισμα σε κάποια ομάδα. Μας αποσυντόνισε η φάση του 68΄ με τον Μανιάτη και μας δημιούργησε εκνευρισμό. Ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας εάν δεν γινόταν. Η κίνηση του Μίτσελ να φέρει τον τραυματία Χολέβας στη μεσαία γραμμή κάλυψε το πρόβλημα του Ολυμπιακού, ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Το ίδιο πάθαμε κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με τον Πιπίνη και τα πράγματα ισορρόπησαν. Η προσπάθειά μας για να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο θα συνεχιστεί. Είμαστε μία οργανωμένη ομάδα, για να καθιερωθεί, όμως, δεν φτάνει ένα ή δύο χρόνια, αλλά να έχει διάρκεια. Ο κόσμος μας έδωσε πολλά μηνύματα με την παρουσία του.   Σχολιάζω το αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν ένα καλό ματς, όχι πολύ ποιοτικό, με λίγες φάσεις. Αυτή την εποχή έτσι όπως είναι οι ομάδες ήταν ένα καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες».                                                                           «Βράζουν» Ναβάρο και Ουσέρο   Τα δεδομένα παράπονα του Αστέρα για τη διαιτησία εξέφρασε και ο Τσίμο Ναβάρο: «Οι διαιτητές επηρέασαν το παιχνίδι. Με τέτοιες διαιτησίες οι ξένοι παίκτες δεν θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Η φάση του Μανιάτη ήταν καθαρό πέναλτι. Ένας διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος, αλλά εδώ έκαναν και οι πέντε που ήταν στο γήπεδο. Και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα το έδιναν και είμαι σίγουρος πως ούτε αυτοί θα ήθελαν να νικήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να δει κάποια πράγματα», επισήμανε ο Ισπανός μέσος, που συμπλήρωσε ότι πλέον η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει τον τελικό και να στρέψει την προσοχή της στα πλέι οφ».  Από την πλευρά του ο Φερνάντο Ουσέρο, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Αστέρας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να τον νικήσει όσο εύκολα νόμιζε. Νομίζω πως οι αποφάσεις των διαιτητών επηρέασαν αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα», ήταν το σχόλιο του Ισπανού μέσου, ενώ για την γεύση που του αφήνει ο χαμένος τελικός: «Μας αφήνει θλίψη και πίκρα το γεγονός ότι χάθηκε το Κύπελλο αλλά, πλέον, οφείλουμε να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στα παιχνίδια των play-offs».   Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ όποιος κληθεί να αντικαταστήσει θα το κάνει επάξια». Newsroom ΔΟΛ

*** Σήμερα  στο  Λονδίνο Στην ευρωλίγκα  του  ευρωμπάσκετ  στο Φαϊναλ-φόρ :
Μικρός τελικός : ΤΣΣΚΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Μεγάλος  ΤΕΛΙΚΟΣ : ΡΕΑΛ Μανδρίτης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιώς
 
** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ :
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/04/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 28 Απριλίου 2013, Κυριακή των Βαϊων.
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/04/29-04-2013.html, Μ. Δευτέρα στο αγιάζι της ενημέρωσης 29-04-2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/04/30-2013.html ,Μ. ΤΡΊΤΗ 30 Απριλίου 2013 το αγιάζι της ενημέρωσης.-
ANAΡΤΗΣΕΙΣ   ΜΑΪΟΥ 2013 :
~*  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/04/01-2013.html , ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ το αγιάζι της ενημέρωσης 01 ΜΑΪΟΣ 2013 .-
~* http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/1-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Μ. Τετάρτη 1η Μάη 2013.-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/05/m-02-2013.html , M. ΠΕΜΠΤΗ το αγιάζιθ της ενημέρωσης 02- Μαϊου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/03-2013.html ,  ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο αγιάζι της ενημέρωσης 03- Μαϊου 2013 .-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/05/04-2013.html  , ΜΕΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΪΟΥ 2013 στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/05-2013.html , ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ στο αγιάζι της ενημέρωσης 05 ΜΑΪΟΥ 2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/06-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 06 Μαΐου 2013 .-
~
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/05/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 07-Μαΐου 2013.-
~
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/05/08-2013.html, Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 08 Μαΐου 2013.-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/09-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Πέμπτη 09 Μαϊου 2013 .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/05/10-2013.html , , Το αγιάζι στην ενημέρωση Παρασκευή 10 -Μαΐου 2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/11-2013.html , Το αγιάζι του Σαββάτου στην ενημέρωση 11 Μαΐου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/12-2013.html , Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 12 Μαΐου 2013 .-
~   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/12-2013.html ., Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 12 Μαΐου 2013.-

 ~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2522  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =           880  video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =                909    video.- 
                                                         Σύνολο  :   4311     βίντεο ανηρτημένα .-

** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
 ~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου