Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επικαιρότητα Ενημέρωση Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Κυριακή  15  Φεβρουαρίου  2015 :

1~ 5 Φεβρουαρίου
Ονησίμου (1) αποστόλου (†109). Οσίου Ευσεβίου († ε΄αι.). Μάρτυρος Μαΐωρος, Οσίου Ανθίμου (Βαγιάνου) εν Χίω († 1960).
(1)O άγιος Ονήσιμος, ήταν δούλος στο σπίτι του Ρωμαίου άρχοντα Φιλήμονα, ο οποίος έγινε χριστιανός από τον Απόστολο Παύλο και φερόταν σαν πατέρας στους δούλους του. Ωστόσο ο Ονήσιμος, αφού καταχράστηκε χρήματα από το σπίτι του κυρίου του, δραπέτευσε και πήγε στη Ρώμη όπου μη έχοντας εργασία, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Τότε θυμήθηκε τις συζητήσεις στο σπίτι του κυρίου του για τους χριστιανούς τους οποίους πλησίασε και από τούς οποίους πληροφορήθηκε ότι ο Απόστολος Παύλος από τον οποίο τόσο πολύ είχε εντυπωσιαστεί, ήταν στη Ρώμη. Αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και συνάντησε τον Απόστολο από τον οποίο διδάχθηκε την ορθόδοξη πίστη. O Ονήσιμος αφιερώθηκε στη διακονία του αποστόλου και των αδελφών του χριστιανών. Μετά το μαρτύριο του αποστόλου Παύλου, ο άγιος συνελήφθη και εξορίστηκε. Στην εξορία όμως ο Ονήσιμος, συνέχισε με ζήλο να κηρύττει το λόγο του Θεού και όταν ο έπαρχος Τερτύλλος επισκέφθηκε τον τόπο της εξορίας του και πληροφορήθηκε τη χριστιανική του δράση, διέταξε να συλληφθεί ο άγιος και να βασανιστεί. Μετά από φρικτά βασανιστήρια, ο άγιος παρέδωσε την άγια ψυχή του ως Μάρτυρας της εκκλησίας.

~  15/02/2015 ~** Απολυτίκιο Αποστόλου Ονησίμου - 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: http://youtu.be/cn5Jctu0TnM ,


O ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ :  {Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ}   http://youtu.be/8YcYtPNR43c ,

Απολυτίκια βυζαντινή Μουσική Φεβρουαρίου : http://youtu.be/t3K7xjwb5Nk ,
*** Σε κίνδυνο ο παραλιακό δρόμος στη Μικρά Μαντίνεια 

Τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα Εργολαβία αποκατάστασης του προβλήματος, αλλά είναι άγνωστος ο χρόνος ολοκλήρωσής της Του Αντώνη Πετρόγιαννη Από τις αρχές Φεβρουαρίου, σε σχετικό ρεπορτάζ του "Θάρρους", είχαμε επισημάνει τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Μικρής Μαντίνειας, αφού η θαλασσοταραχή εκείνων των ημερών, αλλά και η συνέχισή της, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ακτή, καταστρέφοντας ακόμη και τις κατασκευές σκίασης των καταστημάτων. Μάλιστα, το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι ακόμη πιο έντονο, αν σκεφθεί κανείς ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Η απόφαση, από την άλλη πλευρά, για εκτέλεση εργολαβίας, ύψους 120.000 ευρώ, ως λύση στο πρόβλημα, δημιουργεί, τουλάχιστον, σκεπτικισμό στους κατοίκους και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες, σχετικά με το αν επαρκεί ο χρόνος για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Θέμα αποτελεί, επίσης, και η πηγή χρηματοδότησης του έργου, δεδομένου ότι ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο παρόμοιο έργο, και, επομένως, δεν μπορεί να ενταχθεί σε ανάλογο ευρωπαϊκό πρόγραμμα . Από την πλευρά του, ο δήμος Καλαμάτας σε χθεσινό του ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την επίλυση του σημαντικού προβλήματος διάβρωσης που παρατηρείται έμπροσθεν του «Τουριστικού», στη Μικρή Μαντίνεια. Στην αλληλογραφία μεταξύ δήμου Καλαμάτας και Περιφέρειας, η δεύτερη αναφέρει ότι για την επίλυση του προβλήματος θα απαιτηθεί η σύσταση σχετικής εργολαβίας, αφού μια προσωρινή παρέμβαση δεν θα έκανε κάτι περισσότερο από το να "κουκουλώσει" το πρόβλημα. Με τη σειρά του ο δήμος Καλαμάτας σημειώνει ότι μέσω επιχειρησιακού προγράμματος χρηματοδοτήθηκε ήδη με το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ για την εκτέλεση του έργου με τίτλο "Προστασία ακτών Μικρής Μαντίνειας", το οποίο ολοκληρώθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου του 2014. Από τις αρχές, όμως, του προηγούμενου έτους παρατηρήθηκαν προβλήματα διάβρωσης της ακτής βορειότερα του εκτελεσθέντος έργου, τα οποία από την έντονη θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών εντάθηκαν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα διάβρωσης της ακτογραμμής βορειότερα, με άμεσο κίνδυνο για την ευστάθεια της παραλιακής οδού αλλά και των παρακείμενων καταστημάτων. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί επαρκώς το πρόβλημα θα πρέπει να υπάρξει σχετική εργολαβία, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες από το δήμο είχε ανακοινωθεί ότι άμεσα η μελέτη του έργου αποστέλλεται στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, διά της οποίας θα διαβιβασθεί σε συναρμόδιες υπηρεσίες, για την παροχή των αδειοδοτήσεων. Τέλος, στην περίπτωση που το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι (που είναι και το πιθανότερο), θα υπάρξει προσωρινή τεχνική παρέμβαση από το Δήμο με φερτά αδρανή υλικά, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο. - 

*** «Μπαμπά βγες έξω γρήγορα…» πρόλαβε μόνο να φωνάξει η άτυχη Ελίνα         
     
Ζήλεια και πάθος όπλισαν το χέρι του 30χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα Ερισιάνο
Δεν ήθελε να τη μοιράζεται με κανέναν και ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων την πήρε μαζί του. Την αιφνιδίασε έξω από το σπίτι της στην οδό Αβίας, την πυροβόλησε στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής και μετά το έστρεψε καταπάνω του. Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα της γιορτής του έρωτα, πρώτος ο 30χρονος Αλβανός Ερισιάνο Κ. άφηνε την τελευταία του πνοή. Ακριβώς 12 ώρες μετά, χθες το μεσημέρι έχασε την άνιση μάχη και η 32χρονη γυμνάστρια Ελίνα Β.
Μια ανείπωτη τραγωδία που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου, έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο και δύο νέους ανθρώπους  νεκρούς.
  Την αιφνιδίασε
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής. Η άτυχη Ελίνα, επέστρεφε από το γυμναστήριο στο σπίτι της στην οδό Αβίας. Τα στοιχεία και οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δείχνουν ότι ο 30χρονος αιφνιδίασε την νεαρή γυμνάστρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο νέα παιδιά είχαν σχέση το προηγούμενο διάστημα και αυτή διεκόπη με πρωτοβουλία της κοπέλας. Ο 30χρονος προφανώς δεν μπόρεσε να το δεχτεί αυτό.
Έτσι, προχθές το βράδυ, την περίμενε κάπου κοντά στο σπίτι της. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν πως τις προηγούμενες ώρες δεν είχε υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ τους ή πληροφορίες για καυγά.
Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού της, ο 30χρονος την αιφνιδίασε, απειλώντας την με το όπλο.
  «Μπαμπά βγες γρήγορα…»
Στο ισόγειο του σπιτιού βρισκόταν ο πατέρας της, ο οποίος άκουσε μόνο την κόρη του να φωνάζει «Μπαμπά, βγες έξω γρήγορα…» Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια. Ο 60χρονος πατέρας της λέει πως δεν άκουσε τους πυροβολισμούς. Ούτε κανείς άλλος στη γειτονιά τους άκουσε.
Ο 30χρονος Ερισιάνο πυροβολεί την Ελίνα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής, με τη σφαίρα να διαπερνά το κρανίο της και να σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτη. Δευτερόλεπτα μετά, ο 30χρονος δράστης στρέφει το όπλο και αυτοπυροβολείται στο κεφάλι.
Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας βγαίνοντας έξω βλέπει πρώτα την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και ελάχιστα μέτρα πιο πέρα τον 30χρονο αιμόφυρτο Αλβανό να κρατά ακόμα το μικρό πιστόλι στο χέρι του. Η γειτονιά έχει βγει στα μπαλκόνια. Μια γειτόνισσα φωνάζει στον πατέρα να πάρει το όπλο από το δράστη, ο οποίος προσπαθεί να κουνήσει το χέρι του. Σαστισμένος, το κάνει.
  Δεν άντεξαν…
Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρα φτάνουν στο σημείο και παραλαμβάνουν το αιμόφυρτο ζευγάρι. Από την πρώτη στιγμή, η κατάστασή τους είναι πολύ άσχημη. Η κοπέλα σχεδόν δεν ανταποκρίνεται. Ξεκινούν ταχύτατες διαδικασίες για την διακομιδή τους στην Αθήνα. Ο 30χρονος είναι ο πρώτος που δεν αντέχει και στις 2.30 τα ξημερώματα «φεύγει» από τη ζωή.
Ένας αγώνας δρόμου ξεκινάει για την άτυχη Ελίνα και διακομίζεται σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών όμως, είναι εγκεφαλικά νεκρή και στις 2.30 χθες το μεσημέρι, πιστοποιείται και ο δικός της θάνατος.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ο 30χρονος δράστης αποδείχθηκε πως βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Πριν ένα χρόνο είχε συλληφθεί και πάλι στην περιοχή μας για παράνομη είσοδο και είχε απελαθεί, αλλά επέστρεψε
Η 30χρονη Ελίνα ασχολείτο με το χορό και ήταν γυμνάστρια σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης, η κηδεία θα γίνει αύριο στις 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Μάλτας Αβίας. Της Βίκυς Βετουλάκη 

***  Πλημμύρισε η πλατεία της Καλαμάτας από αυτοφωτιζόμενους Βαλεντίνους (φωτογραφίες και βίντεο)         
      
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση του Καλαματιανού Καρναβαλιού με τίτλο  «Βαλεντίνοι, φωτιστείτε» που ουσιαστικά ήταν μια νυχτερινή παρέλαση με τα γκρουπ να ξεκινούν από διάφορα σημεία της πόλης και να καταλήγουν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου είχε στηθεί ένα τεράστιο πάρτι.
Και αυτή η νύχτα θα έχει συνέχεια αφού έχουν διοργανωθεί εκδηλώσεις στους πεζόδρομους Ιατροπούλου και Αμφείας.
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
  Video:   Καλαματιανό Καρναβάλι 2015 , http://youtu.be/mLXgdc1uCBE ,
Βίντεο : Καρναβάλι 2015  , http://youtu.be/FCr5lAz6Q28 .-
Βίντεο : Καλαματιανό Καρναβάλι 2015 , http://youtu.be/fu7095v-5F8 ,.-

*** Υποσχέσεις για γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο στην Καλαμάτα    

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν στελέχη του ΟΤΕ και της Cosmote, από την Καλαμάτα και την Αθήνα, και συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παν. Νίκα. Οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ και της Cosmote τον ενημέρωσαν για τις ενέργειες του ομίλου ΟΤΕ, ώστε να εξακτινωθεί στην Καλαμάτα η δυνατότητα για πολύ γρήγορο internet, σε περιοχές που βρίσκονται μακριά από το τηλεπικοινωνιακό κέντρο της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επίσης, του γνωστοποίησαν την έναρξη εργασιών για την υλοποίηση του έργου ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο από ορεινές και μειονεκτικές περιοχές , που αφορά σε 36 οικισμούς του Δήμου Καλαμάτας, ενώ τον ενημέρωσαν σχετικά με το Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων. - 

***  Ότι κι αν διαλέξεις χαμένος είσαι! (φωτογραφία)          
      
Κάποιος φρόντισε στην οδό Κρήτης να μην πέσετε μέσα στην τρύπα στο πεζοδρόμιο, αλλά να τσακίσετε το πόδι σας!
Τώρα πιο είναι προτιμότερο, να ήταν ανοικτή η τρύπα και να πέφτατε μέσα ή να σκουντουφλήσετε επάνω στο τσιμεντόλιθο;
Είναι σαν το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»…   Β.Β. 

*** 

Η θέση της πινακίδας (φωτογραφία)

Τελευταία Ενημέρωση: 15/02/2015 10:34
Η πληροφοριακή πινακίδα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Λακωνικής είναι παρατημένη, εδώ και καιρό, στο πεζοδρόμιο. Θεωρούμε ότι αλλού θα έπρεπε να είναι τοποθετημένη...   Α.Π. 

***

*** Αθλητική  Ενημέρωση  :
 Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
***  Πάση θυσία νίκη στο Ιόνιο και στο ματς με Ζακυνθιακό για την Καλαμάτα          
     
Με χαλάρωμα στο Δημοτικό στάδιο η Καλαμάτα ολοκλήρωσε χθες νωρίς το μεσημέρι την προετοιμασία της για την αναμέτρηση στην Ζάκυνθο με αντίπαλο τον Ζακυνθιακό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 3.00 στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι το παρών στη χθεσινή προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας Γιώργος Ράλλης, ο οποίος θέλησε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές το ξεκάθαρο μήνυμα για κατάκτηση του τριπόντου.  Άλλωστε, μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών, και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης θα ισοδυναμεί με καταστροφή. Αυτό προσπάθησε να μεταφέρει στους παίκτες ο κ. Ράλλης,
που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, όντας αποδέκτης της αμφισβήτησης και των έντονων παραπόνων των φιλάθλων της Καλαμάτας. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της χθεσινής του «παρέμβασης», που αποσκοπεί στο ψυχολογικό ντοπάρισμα των παικτών και την επίδειξη του προσώπου που όλοι στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας επιζητούν και περιμένουν.
Στα αγωνιστικά ο Κώστας Σταματίου, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους
Νιφορόπουλο, Μαρτίνο, Δημητριάδη, καθώς επίσης και τον Κεϊτά, που είναι τραυματίας, όπως και τους νεαρούς Γκαρμοίρη, Κακαλή, φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την κάλυψη των όποιων κενών έχουν φέρει οι απώλειες των τιμωρημένων. Το πιθανότερο είναι ότι η Καλαμάτα θα ξεκινήσει με τους Πάππο, Ρούσση, Χριστοφιλέα, Λαζάρου, Ζαχαρόπουλο, Λουμπαρδέα, Τσάτσο, Σκάρο, Ηλιόπουλο, Καλαντζή και Σαλαπάτα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν  και οι Κορκοντζέλος, Σχοινάς. Στην αποστολή, που αναχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί για τη Ζάκυνθο, συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Μούζος, Νικολόπουλος, Χαρίτος και Τσιφλίδης.

*** Χάσκου: Να παίξουμε γι’ αυτούς που μας στηρίζουν!

Μετά τη νίκη στη Νέα Ιωνία ο Ακρίτας έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμη 3ποντο, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των γυναικών θα υποδεχθεί την Πρέβεζα που, όπως οι Ίωνες, συγκαταλέγεται στις ουραγούς του 2ου Ομίλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας, αλλά η Μαρία Χάσκου …βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά την άποψη που θέλει το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει για τον Ακρίτα, μιας και έχει …ξεμπερδέψει με την παραμονή εδώ και καιρό: «Πρόκειται θεωρητικά για ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα από την Πρέβεζα είναι στις τελευταίες θέσεις. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες και ας έχουμε δεδομένη την παραμονή στην κατηγορία, που είναι και ο στόχος για φέτος, καθώς ο κόσμος που παρακολουθεί αλλά και οι άνθρωποι που στηρίζουν τις προσπάθειές μας - με υλικά και άυλα μέσα- πρέπει να αποζημιώνονται, μέσω της απόδοσης και της διάθεσής μας». -Τον απογευματινό αγώνα θα διευθύνει ο Κώστας Σαραβελάκης με τη βοήθεια του Ηλία Τσουμελέα και τη Βίκυ Καραφώτη στη γραμματεία. - 

Τα βλέμματα σε «Καραϊσκάκη», Κρήτη και Περιστέρι
*** ΣΟΥΠΕΡ  ΛΙΓΚΑ :
~ Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 3-0 (α.α.)
~ Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης    2-0 , (1-0 ) .-  ^
Τα  γκολ : 25΄  Βιγιαφάνιες ,   63΄πεν. Άλβες ,
~ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος    1-3 , (0-1) .- ^
Τα  γκόλ : 45΄πεν. Μπουμάλ ,55΄Τσουκαλάς , 71΄ Οικονόμου ,  74΄Χατζηϊσαϊας ,
~ Ολυμπιακός-Εργοτέλης    3-0 , (0-0) .-
Τα  γκόλ :  71΄Ντουρμάζ , 73΄και 90+3΄νΦορτούνης .- 79΄Πέν. Ντομίνγκεζ αποκρούει ο Σαράνοφ .-
~* ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 15/2 15:00
~* Κέρκυρα-Καλλονή 15/2 17:15
~* Λεβαδειακός-Βέροια 15/2 17:15
~* Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 15/2 19:30
~** Ξάνθη-Πλατανιάς 16/2 19:30

*** Γ΄ Εθνική  3ος  Όμιλος 15/02/2015 :
ΒΥΖΑΣ -ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΕΡΜΗΣ Κυβερίου -ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΧΑΪΚΗ
ΔΟΞΑ Ν. Μανωλάδας -ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Α.Ο.ΚΥΜΗΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ Μαγούλας
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ -Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

*** Α΄ Τοπικό ΕΠΣΜ:
Σ/Κ  14 , 15 /02/ 2015 :
Δώριο - Σπερχογεία  1-1 .- ^ Σα
Ανδρούσα - Ολυμπιακός Καλαμάτας  2-1 .- ^ Σα
Ακρίτας Κορώνης - Τσικλητήρας Πύλου
Τέλλος Άγρας - Εθνικός Μελιγαλά
Μεσσηνιακός - Ασπρόχωμα  1-0 .- ^ Σα
Διαβολίτσι - Εράνη
Κυπαρισσία - Αστέρας Αρφαρών
Απόλλωνας Καλαμάτας - Πάμισος 0-2 .- ^ Σα
*** Α1 Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας :
Α.Ο.ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-Α.Ο.ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1
Α.Σ.ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ Πεταλιδίου 4-0
ΑΙΑΝΤΑΣ Καλαμάτας -ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Άμφειας
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ -ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ Χώρας
ΧΑΝΔΡΙΝΑΙΚΟΣ Π.Σ.-Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ Καλαμάτας -Α.Ο.ΦΑΡΑΙ
*** ΄Πρόγραμμα  Β΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας  :
Πράσινα Πουλιά -Α.Ε. Κυπαρισσίας/Ηρακλής 1-0 Τε
  Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ - ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ   6-0 .- ^                  
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ - ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ   0-1.-^
ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ                   
ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΑΕ ΑΙΘΑΙΑΣ                    
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ    1-0 .-^                 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ                    
ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ    0-3 .-^ 
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - Α.Ε. ΜΑΝΗΣ   2-1 .-^                 
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ.    3-0 .- ^                
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ 0-1 .- ^
Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΣΤΕΝΩΣΙΑΣ  1-0 .- ^
****** Γ΄ Τοπικό  ΕΠΣΜεσσηνίας πρόγραμμα  αγώνων 15/02/2015  :
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-3ος ΟΜΙΛΟΣ
(14η αγωνιστική)
ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ - ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣ 
ΑΠΣ ΑΡΙΣ - ΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ 
ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΟ ΦΥΤΕΙΑΣ 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ   4-1 .-^  
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ   1-2 .- ^

*** Τα βίντεο ΔΕΙΤΕ  ΤΑ !
~** Αρμέγοντας τα πρόβατα Αρφαρά 27-03-2011: http://youtu.be/5JiBPUfZ8w4 ,
~** Γέννα γάτας 2013 P1050713:  http://youtu.be/GjwYOIBcFT8 ,
~ LAFAZANEIKA ARFARON GREECE  14/02/2015: http://youtu.be/QoxbNIFdiuU ,
~ ARFARA KALAMATAS 14-02-2015 GREECE : http://youtu.be/NCvy1sLFLPI ,


***Τελευταία ευκαιρία σήμερα να απολαύσουμε ρυθμική στην Τέντα

 
 
 
Από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στην Τέντα οι φίλοι της ρυθμικής γυμναστικής και του αθλητισμού θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να απολαύσουν τις χαριτωμένες των πιο μικρών και τις εντυπωσιακές των πιο μεγάλων αθλητριών εμφανίσεις που συμμετέχουν στο 3ήμερο διεθνές διασυλλογικό αγώνα Elegant Cup που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο ΦΟΚ. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι εντυπωσιακός, καθώς ξεπερνάει τις 300 και μέσα σε τόσο συναγωνισμό ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας καταφέρνει να ξεχωρίζει, εκτός από οργανωτικά, και αγωνιστικά. Στην κατηγορία τζούνιορ 2001 η Μυρτώ Αθανασουλάκη ήταν 1η στο στεφάνι με μεγάλη βαθμολογία 15,433, 1η και στο σχοινάκι με 13,683. Πολύ καλή παρουσία και για τη Ζωή Πουλοπούλου 5η στο σχοινάκι, 9η στο στεφάνι. Στην κατηγορία 2002 η Δέσποινα Περιβολάρη ήταν 15η στο σχοινάκι και 12η στο στεφάνι. Η Φωτεινή Μπούνα αγωνίστηκε σε στεφάνι και μπάλα. 

***

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  

1. - Stamatios Skoulikas =
http://www.youtube.com/stamos01 ,        4067   video.-                         
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01 ,     2355    video.-                
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =       2 348   video.- 
Σύνολον                                                     8770  βίντεο   .-

** STAMATAKOS B S 11/2/2015: http://youtu.be/xcfdG27RQ2k ,
~**stamatakos b  s   εν δράσει  11/2/2015: http://youtu.be/_5DdiMCHnxA ,
~** Σταματάκος 2014 : http://youtu.be/ZMKixtyj3js ,
~**Σταματάκος Β Σ  2014 : http://youtu.be/Ci6MEUh_oX0 ,
~**Σταματάκος  παραλία  2014 : http://youtu.be/tGqBvpDG_AM ,
~**Πρωτοχρονιά  2014 : http://youtu.be/TAtDfY0PV-s ,
~** Σταμούλης Β.Σκουλικ..  ο  άρχοντας ο νεώτερος  12/02/2015 : http://youtu.be/rKwIP8jBs70 ,
~**Σταματάκος Β. Σ.  2010 -11  3ων  μηνών : http://youtu.be/npbXsXkcKTM ,

~ https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  , 3472.-   
 https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258   358  
~  https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
 https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    870 . –   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook , 
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   302 .-  
*** http://www.twitter.com/stamos01/  ,448/479/31  , 19,5  χιλ./260 / 11 .-
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .- 
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935 362 ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ.-                                                                                        
~ ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ : https://www.facebook.com/profile.php?id=100009099756378 , 10.-   http://www.newsbeast.gr/   .- www.voicenews.gr ,
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης Δαγρές , 29 .-
   *** ΑΠΟ ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2015  :   ~ Αποτελέσματα Βουλευτικών  Εκλογών  25  Ιανουαρίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/01/25-2015.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/01/26-2015.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  Τρίτη  27  Ιανουαρίου  2015 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/01/27-2015.html ,.- 
~ Η  Εφημερίδα μας  28  Ιανουαρίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/01/28-2015.html .-
~ Η Εφημερίδα μας Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/01/29-2015.html .-
~ Επιλογές - Διαλογές Θεμάτων Ποικίλου  ενδιαφέροντος  29 Ιανουαρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/01/29-2015.html .-
~ Η Εφημερίδα μας 20 Ιανουαρίου 2015
 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/01/20-2015.html .-                                                ~ Επιλογές Θεμάτων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή 30/01/2015  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/01/30012015.html .-
~ Εφημερίδα  μας  Σάββατο  31   Ιανουαρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/01/31-2015.html .-
~ Αθλητική Επικαιρότητα Σαββατο-Κύριακο 31/01 και 01/02/2015  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/01/3101-01022015.html .-

 **    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2015  : 
 ~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Φεβρουαρίου  2015  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2015/02/01-2015.html .-  
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  02  Φεβρουαρίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/02/02-2015_2.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Δευτέρα  02  Φεβρουαρίου  2015 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/02/02-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 03 Φεβρουαρίου 2015   : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/02/03-2015.html .-
~Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τρίτη  03  Φεβρουαρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/02/03-2015.html .-
~Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου 2015   : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/02/04-2015.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας  Τετάρτη  04  Φεβρουαρίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/02/04-2015.html .-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Τετάρτη  04  Φεβρουαρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/02/04-2015.html  .- 
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 05 Φεβρουαρίου 2015   : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/02/05-2015.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  05  Φεβρουαρίου  2015   : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/02/05-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/02/06-2015.html .-
~  Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή   06  Φεβρουαρίου  2015: http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/02/06-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 07 και 08 Φεβρουαρίου 2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/02/07-08-2015.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  07   Φεβρουαρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/02/07-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/02/08-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 09-02-2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/02/09-02-2015.html .-
Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τρίτη  10  Φεβρουαρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/02/10-2015.html .-
 
    ~ Ημερήσια εκδρομή-διαδρομή προσκύνημα στον Άγιο Χαράλαμπο Φιλιατρά 9-2-2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/02/9-2-2015.html .-
Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  11 Φεβρουαρίου  2015   :
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/02/11-2015.html  .-

Επικαιρότητα  Ενημέρωση Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη)  12  Φεβρουαρίου  2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/02/12-2015.html .- Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Παρασκευή  13  Φεβρουαρίου  2015 :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/02/13-2015.html .-~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Σάββατο  14 Φεβρουαρίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/02/14-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατο-Κύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου 2015  : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/02/14-15-2015.html .-
~ Επικαιρότητα  Ενημέρωση  Κυριακή  15  Φεβρουαρίου  2015   : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/02/15-2015.html .-

~

1 σχόλιο:

  1. ** Οταν σε ένα βράδυ τα ζεις όλα..
    όταν σε ένα πρόσωπο βλέπεις τον κόσμο όλο..
    όταν σε ένα βλέμμα κάνεις τα μεγαλύτερα ταξίδια..
    όταν σε μια αγκαλιά κάνεις τα πιο όμορφα όνειρα..
    όταν σε ένα φιλί γεννιέσαι από την αρχή..
    Toτε μπορεις να πεις πως ΑΓΑΠΗΣΕΣ & ΑΓΑΠΗΘΗΚΕΣ..♥♥*

    ΑπάντησηΔιαγραφή