Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άρωμα από Ελλάδα Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013

Άρωμα  από  Ελλάδα  Τετάρτη  03  Ιουλίου  2013 :
Μέσα  από  ερασιτεχνικά  βίντεο  2013 :
ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  !!! :
Στις  πηγές παμίσου  στον Άγιο Φλώρο  Αρφαρών Καλαμάτας

***

 ~*** ΑΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. :

Ο 'Aγιος Φλώρος είναι ένα χωριό 294 κατοίκων με πανέμορφη βλάστηση, 20 χλμ. βορειοδυτικά της Καλαμάτας και μόνο 3 χλμ βορειοδυτικά του Αρφαρά, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Παμίσου. Είναι πεδινή περιοχή με έκταση 820 στρεμμάτων. Οι κάτοικοι του χωριού είναι 294. Λίγα χωριά στη Μεσσηνία είναι τόσο γνωστά όσο ο 'Aγιος Φλώρος. Το πρώτο μεγάλο χωριό στο κατέβασμα για Μεσσηνία πέρασμα - σταθμός. Εκεί οι πηγές του Παμίσου, εκεί το ιστορικό πλατάνι του. Ένα χωριό που σχεδόν αγνοούμε το εσωτερικό του.-

*** FOTO Album Αγίου Όρους 2010: http://youtu.be/qyf2bfVoPzE


*** Photo almum Arfaron 2012: http://youtu.be/muTPbvuZ--I 
 

*** Photo album from AGIO OROS 2012¨http://youtu.be/IcgNjhFJzvA ,
 

 ~** Photo album I: http://youtu.be/DDg2Nhi_Bkk  ,
 

  ~** Photo album II: http://youtu.be/CGBVrZZfF1g ,
   
** Album ^ Σούλι Γλυκή Αχέροντας 2013: http://youtu.be/tUtaHGZ8rMI ,
 

 * Album ^ Αντίπαξοι Παξοί 2013 σπήλαια: http://youtu.be/a7rWP45ueEw , 
ARFARA III   : http://youtu.be/NA47zD4p7og

 

~ ARFARA II:  http://youtu.be ,
 

*** Photo Album ARFARON 2011:http://youtu.be/4snYDFZWZPo ,
 
ΟΤΑΝ   ΤΟ  ΑΡΦΑΡΑ  ΗΤΑΝ  ΔΗΜΟΣ :

~** ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010 :

**
Ο νεοσύστατος Δήμος Αρφαρών, έχει έδρα τo Αρφαρά που χτίστηκε γύρω στα 1834 και εγκαταστάθηκαν εκεί οι κάτοικοι των 'Aνω Αρφαρών, οικισμού εκ των πλέον παλαιοτέρων στη Μεσσηνία, αφού αναφέρεται σε σύγγραμμα Βενετού κληρικού περιηγητή Pier Αntonio Pacifico, το 1699. Εις δε την τουρκοκρατία ήταν φωλιά κλεφταρματολισμού (τα ιστορικά Σαμπάζικα). Κοντά στην περιοχή που φέρει την ονομασία «Μάτια» βρίσκονται απομεινάρια αρχαίου Ναού του Ασκληπιού.

~**
Ο Δήμος Αρφαρών είναι ιδιαίτερα γνωστός καθώς σ΄ αυτόν υπάρχουν πηγές
από τις οποίες υδρεύονται η Καλαμάτα, η Μεσσήνη και άλλες περιοχές του νομού. Στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Φλώρου βρίσκονται οι πηγές του ποταμού Παμίσου, περιοχή σημαντική για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, όπου οι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής απέδιδαν ιαματικές ιδιότητες στα νερά τους, αλλά και οι πηγές στο Πήδημα είναι χώρος αναψυχής και δημοτικό πάρκο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Ο Δήμος παρουσιάζει πεδινό και ορεινό-ημιορεινό χαρακτήρα με έντονη παρουσία βοσκοτόπων. Κατά πλειοψηφία, οι κάτοικοι είναι γεωργοί και κτηνοτρόφοι. Παράγονται ελαιόλαδο, σύκα, κτηνοτροφικές τροφές, κυρίως αραβόσιτο και σιτηρά αλλά και πολλά κηπευτικά προϊόντα. Οι κάτοικοι φιλόπονοι και φιλήσυχοι με χαρακτηριστικά τέτοια που μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς ότι κουβαλάνε και συντηρούν μια αρχοντιά αλλοτινών εποχών κατά τις οποίες, η ευρύτερη περιοχή των Αρφαρών γνώρισε έντονη κοινωνική και οικονομική ζωή. Διαθέτει αστείρευτο φυσικό πλούτο ιδανικό για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Έντονο είναι και το στοιχείο της κτηνοτροφίας με την εκτροφή κυρίως αιγοπροβάτων ενώ δραστηριότητα παρουσιάζεται και στη μελισσοκομία. Αυτό οφείλεται στην χλωρίδα και πανίδα της περιοχής με την πληθώρα τωνλουλουδιών, των αρωματικών φυτών αλλά και του υγρού στοιχείου από τα κεφαλάρια του Πηδήματος και του Αγίου Φλώρου. Στο Πλατύ, ένα από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, κάθε χρόνο οργανώνονται και διεξάγονται ιπποδρομίες προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου. Ο Δήμος αποτελείται από 8 Δημοτικά Διαμερίσματα.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Αρφαρά (Έδρα), Πήδημα, Άγιος Φλώρος, Πλατύ, Άγριλος, Σταματινού, Βελανιδιά, Βρομόβρυση ..Πληθυσμός Δήμου: 3.212 κάτοικοιΈκταση Δήμου: 87.615 στρέμματα

Arfara (Αρφαρά) είναι ένας δήμος της Μεσσηνίας, Ελλάδα. Πληθυσμός 3212 (2001). Περιοχή 87,62 χιλιόμετρα2.

Διαίρεση του δήμου


• Arfara / Δ.δ. Αρφαρών [1350]

o Arfara / τα Αρφαρά [1240]

o Άγιος Κωνσταντίνος / ο Άγιος Κωνσταντίνος [84]

o Άνω Arfara / τα Άνω Αρφαρά [26]

• Αγιος Φλώρος / Δ.δ. Αγίου Φλώρου [302]

o Άγιος Φλώρος / ο Άγιος Φλώρος [253]

o Christofilaiika / Τα Χριστοφιλαίικα [49]

• Agrilos / Δ.δ. Αγρίλου - ο Άγριλος [188]

• Βελανιδιά / Δ.δ. Βελανιδιάς - η Βελανιδιά [105]

• Vromovrysi / Δ.δ. Βρομόβρυσης [243]

• Vromovrysi / η Βρομόβρυση [40]

o Άνω Vromovrysi / η Άνω Βρομόβρυση [45]

o Dremion / το Δρέμιον [57]

o Krasopoula / η Κρασοπούλα [101]

• Πήδημα / Δ.δ. Πηδήματος - το Πήδημα [356]

• Πλατύ / Δ.δ. Πλατέος - το Πλατύ [540]

• Stamatinon / Δ.δ. Σταματινού [128]

o Stamatinon / το Σταματινόν [105]

o Pelekiti / η Πελεκητή [23]

~**
Ο Δήμος Αρφαρών στην πλειοψηφία του καλύπτει πεδινές εκτάσεις με πλούσιο κάμπο και αγροτική παραγωγή. Σε όλα του τα διαμερίσματα λειτουργούν παραδοσιακά ταβερνάκια με ντόπιο κρασί και παραδοσιακούς μεζέδες. Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πήδημα λειτουργεί 100 χρόνια το εξοχικό κέντρο " Μύλος", εδώ συχνάζει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο για να γευτεί το κοτόπουλο και την παραδοσιακή μακαρονάδα του καταστήματος που έχει μια συνταγή πάνω απο 100 χρόνια.

Η έδρα του Δήμου ΑΡΦΑΡΑ σε νευραλγικό σημείο της Μεσσηνίας αφού βρίσκεται στο μέσο των ορίων της Μεσσηνίας με την Αρκαδία.και πάνω στην Εθνική οδό. Ο Δήμος δημιούργησε αντικείμενα απασχόλησης και περιόρισε αρκετά την φυγή του πληθυσμού, ειδικά την νεολαία αφού βρήκε αθλητική απασχόληση μετά το σχολείο. Στα Αρφαρά λειτουργεί αστυνομικός σταθμός, Συμβολαιογραφείο, ΚΕΠ, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.-

~**
Ο Δήμος Αρφαρών προήλθε με βάση το Νόμο «Ιωάννης Καποδίστριας» από συνένωση οκτώ (8) πρώην κοινοτήτων, Αρφαρών,
Πλατέως, Πηδήματος, Βελανιδιάς, Βρομόβρυσης, Αγρίλου, Αγίου Φλώρου και Σταματινού και ο πληθυσμός του είναι, με βάση την τελευταία απογραφή, 3.081 κάτοικοι. Η έκταση του είναι 8.671 στρεμματα. Στο Δ.Δ. Αγίου Φλώρου υπάγεται και ο συνοικισμός των Χριστοφιλέικων. Εδρα του Δήμου είναι το Αρφαρά.

Στο Δήμο μας λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών από το 2002 και βρίσκεται δίπλα στο Δημαρχείο, στο κέντρο του Δ.Δ. Αρφαρών.

Η περιοχή εξυπηρετείται κατά βάση από την Ενική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας η οποία διέρχεται από το Δήμο σε απόσταση 1,5χλμ. Δυτικά της έδρας του Δήμου παρακάμπτοντας το Πήδημα και διασχίζοντας το συνοικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου και το Δ.Δ. Αγίου Φλώρου. Ο οδικός άξονας της εθνικής οδού προσφέρει πρόσβαση με τα πολυπληθέστερα Δ.Δ. του Δήμου και η τυπική κυκλοφορία είναι της τάξεως των 8.000 οχημάτων ημερησίως.

**
Ο Δήμος υδρεύεται από γεωτρήσεις και πηγές ποταμών
(πηγές Πηδήματος και Αγίου Φλώρου).

Ο Δημος Αρφαρών καλύπτει τις ανάγκες υγείας των δημοτών του με το Περιφερειακό Ιατρείο του Δήμου Αρφαρών που ανήκει διοικητικά στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, και βρίσκεται στην είσοδο του Δ.Δ. Αρφαρών απέναντι από το Γυμνάσιο- Λύκειο Αρφαρών. Καλύπτει υγειονομικά εκτός από το Δ.Δ. Αρφαρών και άλλα 5 Δημοτικά Διαμερίσματα ("Aγριλος, Βελανιδιά, Βρομόβρυση, Σταματινού και Πήδημα ). Ο πληθυσμός ευθύνης του είναι περίπου 2.300 άτομα. Εξυπηρετείται από ένα γιατρό με ειδικότητα γενικής ιατρικής και μία νοσηλεύτρια. Στο Ιατρείο εξυπηρετούνται οι ασθενείς από Δευτέρα έως και Παρασκευή, τις πρωινές ώρες, για συνταγογράφηση, αντιμετώπιση χρόνιων και επειγόντων περιστατικών. Επίσης στο ιατρείο γίνεται συρραφή τραυμάτων, test Παπανικολάου, ηλεκτροκαρδιογράφημα και εμβολιασμός.

**
ΔΗΜΟΣ ΑΡΦΑΡΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2002- 2010
.-

Στο Δήμο Αρφαρών διοργανώνονται κάθε χρόνο τοπικές λαϊκές πανήγυρεις. Στο Δ.Δ. Πλατέως υπάρχει ιππόδρομος ο οποίος διατηρείται από την εποχή της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα και κάθε χρόνο διοργανώνονται ιπποδορμίες την ημέρα της εορτής του Αγίου Γεωργίου καθώς και την 15η Αυγούστου. Το γεγονός αυτό προσελκύει πολύ κόσμο από τις γύρω περιοχές αλλά και από όλη την Ελλάδα καθώς είναι μια θεαματική εκδήλωση και επειδή ο ιππόδορμος του Πλατέως είναι από τους λίγους που έχουν απομείνει. Από την πλευρά του Δήμου επιταχύνεται η διαδικασία αναβάθμισης του ιπποδρόμου με την ενσωμάτωση ειδικού διαμορφωμένου χώρου με πλήρη υποστήριξη κτιριακής υποδομής.

~** **
Αρφαράς, Μιχάλης Ε.

Βιογραφικό: Ο Μιχάλης Αρφαράς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Το 1974 έφυγε στη Δυτική Γερμανία, όπου άρχισε σπουδές πάνω στις τεχνικές της χαρακτικής και τον πειραματικό κινηματογράφο. Από το 1985 είναι καθηγητής της χαρακτικής στο Πανεπιστήμιο της ιστορικής πόλης του Hildesheim (Ανόβερο). Μέχρι σήμερα και με αφορμή τις εκθέσεις του στην Ελλάδα, τη Γερμανία και την Κύπρο έχουν εκδοθεί δύο κατάλογοι με έργα ποικίλων εκτυπωτικών τεχνικών, δύο κατάλογοι με συναρμολογημένα έργα (ασαμπλάζ) που ξεκίνησε το 1989, μια μελέτη σε συνεργασία με τον Φρανκ Ράϊμαν με τίτλο "Εισαγωγή στην τεχνική της Χαρακτικής" (1979). Ο ίδιος έχει εικονογραφήσει ποικίλες ελληνικές και γερμανικές εκδόσεις. Σημαντικό ρόλο στο έργο του κατέχει η παραγωγή φιλμς πειραματικού κινηματογράφου, για πολλά από τα οποία έχει βραβευτεί στην Ευρώπη. Από το 1974, ζει στο Ανόβερο. Από το 1980 που ολοκληρώνει τις σπουδές του στη χαρακτική μέχρι το 1989 χρησιμοποιεί κάθε γνωστή τεχνική της εκτύπωσης (βαθυτυπία, λιθογραφία, υψοτυπία, τυπογραφία, μεταξοτυπία, στοιχειοθεσία, τσιγκολιθογραφία και όφ-σετ), για να δημιουργήσει εικόνες που συχνά χρησιμοποιεί στην παραγωγή πρωτότυπων πειραματικών φιλμς. Το 1989 αρχίζει να καταπιάνεται με τη συναρμογή ετερόκλήτων αντικειμένων μαζεμένων από βιομηχανικούς σκουπιδότοπους που παρουσίασε στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 στις ενότητες "Ειδώλια" (1992) και "Αγγελιαφόροι Ξεχασμένων Χώρων" (1995). Τα μικρού και μεγάλου μεγέθους συναρμολογημένα έργα (ασαμπλάζ) του Μιχάλη Αρφαρά μορφοποιούν υποθετικά αρχέτυπα του σύγχρονου που χαρακτηρίζεται από την ηλεκτρονική τεχνογνωσία.

Ιδιαίτερη θέση στην ενημέρωση των δημοτών μας καταλαμβάνει ο τοπικός τύπος τον οποίο αποτελούν, Η εφημερίδα «Ηχώ των Αρφαρών», η εφημερίδα «Το Πλατυ», το περιοδικό «Σταματινού» και το περιοδικό του Αγρίλου.

Ο Δήμος Αρφαρών με σκοπό το συντονισμό και την προώθηση των αθλητικών
δραστηριοτήτων του, έχει συγκροτήσει Δημοτική επιτροπή άθλησης και Νεολάιας, σε συνεργασία με τους Αθλητικούς Συλλόγους και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής. Στη διάθεση των δημοτών βρίσκεται το Δημοτικό Γυμνασήριο που βρίσκεται στο Αρφαρά, το προσφάτως ανακαινισμένο με χλοοτάπητα γήπεδο ποδοσφαίρου όπου αγωνίζεται ο Αστέρας Αρφαρών στο Περιφεριακό Πρωτάθλημα, το γήπεδο ποδοσφαίρου Πλατέως όπου αγωνίζεται ο Ατρόμητο Πλατέως και διάφορα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

~** 489  Διαδρομές στην Ελλάδα  ASTAKOS 2013  : http://youtu.be/YnhnUflWq9c ,

~**  490  Διαδρομές στην Ελλάδα  2013  ,  Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Αστακός -2- : http://youtu.be/ob4uFG2cEHI ,
~** 491   Διαδρομές στην Ελλάδα  2013  ΑΣΤΑΚΟΣ  μπαίνοντας   -3-  : http://youtu.be/-94IYfGC-38 ,

~** 503  Μακύνεια  Αντίριο  διαδρομή 2013: : http://youtu.be/NiQ0qGGeXfk  ,
~** 501 Ευηνοχώρι   Περιθώρι διαδρομή 2013: http://youtu.be/pTBf8njDVnA  ,

~** 496 Διαδρομές Ελλάδα Νιοχώρι  Αστακού  2013: http://youtu.be/e-pPAzYIov8  ,

~** 504 Αντίρριο γέφυρα Χαρ  Τρικούπη  2013: http://youtu.be/fYhXt7JCgTA ,

~** 505  Περιμετρική  Πατρών Πύργου  2013:   http://youtu.be/si8sKBrxk-0 ,

~** 506 Αχαΐα Κλάους Πάτρα  τραγούδι Μακεδόνας 2013: http://youtu.be/gCpCfwK_dfA ,
~** 507 ΠΑΤΡΑ   ΠΥΡΓΟΣ    τραγουδάει Μακεδόνας  2013: http://youtu.be/S-cD3BnrrEg  ,
~** 508 Κ   Αχαγιά  Πύργος  2013 με  Μακεδόνα: http://youtu.be/KXaz5WlMgDw ,
*** ARFARA I   : http://youtu.be/WLUyzonNp5g  ,
 
 ***
BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
ΑΓΙΟΣ  ΦΛΩΡΟΣ
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2562   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1022   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =           1031  video.-
                                                         Σύνολο  :  4615    βίντεο ανηρτημένα .-



***
** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  

~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/05/22-05-2013.html , ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ , Ιστορικές διαδρομές Αναδημοσίευση Τετάρτη 22-05-2013.-
 ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/06/17-2013.html , Κυριακή στην Αίγινα , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013.-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Διαδρομές μέσα από Βίντεο - ερασιτεχνικά- στην όμορφη Ελλάδα  μας : Πέμπτη 27 Ιουνίου  2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html  , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.-

~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html  , Μένουμε  Ζούμε Μαθαίνουμε γιά  την Ελλάδα μας  , Παρασκευή 28/6/2013

~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-

~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/06/30-2013.html , ΕΛΛΑΔΑ  το αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  30  Ιουνίου  2013 .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου