Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Δευτέρα  16 Σεπτεμβρίου  2013  :
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :
ΟΛΑ  ΟΣΑ  ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ στον εορτασμό επαιτείου γεγονότων  ΠΗΓΑΔΑΣ  Μελιγαλά :
*** Χρυσαυγίτες έδιωξαν το Δήμαρχο Μελιγαλά από το μνημόσυνο στην Πηγάδα και το μετέτρεψαν σε «φιέστα» (φωτο & βίντεο)         
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
 
  
  
  
  
 
  
  
  
  
Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε το μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας  , σε μια κομματική "φιέστα" πραγματοποιώντας  παράλληλα επίδειξη δύναμης κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις κυρίως στους συγγενείς των θυμάτων καθώς και στους τοπικούς άρχοντες του Μελιγαλά , ο οποίοι και αποχώρησαν μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε  με το Δήμαρχο Φίλιππο Μπάμη !
Δεν ήταν λίγες οι φορές που υπήρξε ένταση μεταξύ των παρευρισκόμενων  στην σημερινή εκδήλωση για το μνημόσυνο των θυμάτων της Πηγάδας.
Αποκορύφωμα ήταν η επίθεση στο Δήμαρχο του Μελιγαλά την ώρα που αυτός ήταν στο βήμα από το Βουλευτή Ηλία Παναγίωταρο, ο οποίος χαρακτηρίζοντας το Δήμαρχο καραγκιόζη, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του  αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει από το βήμα και την εκδήλωση.
Αποτέλεσμα ήταν να αποχωρήσει και η επιτροπή των θυμάτων του Μελιγαλά και τη συνέχεια της εκδήλωσης να αναλάβει εξ ολοκλήρου η Χρυσή Αυγή.Το λόγο πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ήταν λάβρος κατά πάντων πολιτικών κομμάτων αλλά και μεγάλης μερίδας ΜΜΕ ειδικά για τα γεγονότα του Περάματος.
Κομματική ομιλία από Κασιδιάρη
Στην "κομματική" ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων. Χαρακτήρισε προδότες του κυβερνώντες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τη χώρα την κυβερνά ακόμα η "προδοτική κομμουνιστική νεολαία". Για τα γεγονότα του Περάματος χαρακτήρισε τα θύματα όχι εργάτες αλλά "κοπρόσκυλα" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και ζουν από την κρατική επιχορήγηση του ΚΚΕ.


Νωρίτερα μικροεπεισόδιο σημειώθηκε και με μέλη της νεολαίας του ΛΑ.ΟΣ , όταν χρυσαυγίτες προπηλάκισαν και χτύπησαν έναν εξ αυτών, ζητώντας τους παράλληλα να αποχωρήσουν από το μνημόσυνο. Ανάλογο επεισόδιο σημειώθηκε και προς το τέλος της εκδήλωσης με μέλη άλλης εθνικιστικής ομάδας. 


Από νωρίς στην Πηγάδα του Μελιγαλά είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000 άτομα οι περισσότεροι εκ των οποίων μέλη της Χρυσής Αυγής ,με σύσσωμη σχεδόν την Κοινοβουλευτική της ομάδα (πλην του Αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου), από ολόκληρη τη χώρα. Συνολικά ήρθαν στο Μελιγαλά περίπου 26 πούλμαν.
Πρωτοφανής ήταν και για τη κωμόπολη του Μελιγαλά η αστυνομική δύναμη που βρέθηκε εκεί. Χαρακτηριστικά στην περιοχή ήρθαν από την Αθήνα 5 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ.
Αναλυτικό ρεπορτάζ με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό αργότερα
Video: 

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου