Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση

Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα  28 Ιανουαρίου  2013 στην ενημέρωση :

Το  ποντικάκι  κοντά στο αγιάζι  της ενημέρωσης ! :
ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΣΑΣ   ΚΑΙ
                                         ΚΑΛΗ  ΕΒΔΟΜΑΔΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
*** Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής :
     
 * Με ευλάβεια και κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα και στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό, η ενθρόνιση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Υπαπαντής,
από το μόνιμο θρόνο της, στο θρόνο λιτάνευσης, ένα εκκλησιαστικό τυπικό που καθιερώθηκε από τον μακαριστό Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο Δασκαλάκη και στην ουσία, σηματοδοτεί
την έναρξη των θρησκευτικών εκδηλώσεων, εορτασμού της Πολιούχου της πόλης, οι οποίες θα περατωθούν την ενάτη Φεβρουαρίου.
Σταθμός των εκδηλώσεων θα αποτελέσει το διήμερο 1ης και 2ας Φεβρουαρίου, με την τέλεση των Ακολουθιών του πανηγυρικού Εσπερινού, του Όρθρου, της Θ. Λειτουργίας και της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

***  Ενημέρωση για το Καλαματιανό καρναβάλι :
  
* Αυτή την ώρα στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιείται ενημέρωση για το πρώτο Καλαματιανό καρναβάλι που διοργανώνουν η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου και οι φίλοι του καρναβαλιού (Δημήτρης Βεργόπουλος, Χάρης Βγενής, Νίκος Κουρής).
Την ενημέρωση παρακολουθούν περίπου 30 άτομα και στόχος της σημερινής συνάντησης είναι μια πρώτη γνωριμία και παρουσίαση του εγχειρήματος.
Στον κόσμο μοιραστήκαν η αίτηση συμμέτοχης, ο οδηγός καρναβαλικών πληρωμάτων όπως και ο οδηγός καρναβαλικής επιτροπής.-

***  Καλό ταξίδι Περικλή :
 *  Πριν λίγο (χθέςβράδυ αργα ) , έφυγε από την ζωή ο Περικλής Τσαλαματάς, γνωστός από την πορεία του στο Καλαματιανό μπάσκετ αλλά και στο χώρο της δημοσιογραφίας.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες υπέστη καρδιακό επεισόδιο και οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.-

***  Αδυναμία πληρωμής των φόρων του 2013 στα ακίνητα δηλώνει ένας στους δύο :
 * Ένας στους δύο πολίτες δηλώνει ότι το 2013 δεν θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους στα ακίνητα και θα προσπαθήσει, είτε να πουλήσουν ακίνητα ακόμη και κάτω από την αντικειμενική τους αξία ή να δανειστεί για να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες. Αυτό προκύπτει από έρευνα της Kάπα Research που παρουσιάστηκε στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).
 Σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό εκείνων που εκτιμούν ότι δεν θα μπορέσουν την επόμενη χρονιά να πληρώσουν τους φόρους στα ακίνητα (ΦΑΠ, «χαράτσι», φόρος εισοδήματος) φθάνει στο 54%, ενώ ένα 32% δηλώνει ότι μάλλον θα ανταποκριθούν, χωρίς όμως να είναι σίγουροι.
 Όσοι αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους ακινήτων στο μέλλον, θα επιλέξουν να πουλήσουν κάποιο ακίνητο, ακόμη και κάτω από την αντικειμενική του αξία, ή να δανειστούν ή ακόμη και να αφήσουν τα ακίνητα να τα κατάσχει το Δημόσιο.
 Κατά δήλωσή του στο συνέδριο μάλιστα, σε εκείνους που δεν έχουν πληρώσουν είναι και ο γενικός γραμματέας φορολογικών εσόδων Χάρης Θεοχάρης: Όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, κάποιος από το κοινό τον διέκοψε διαμαρτυρόμενος για τη φορολογία, ο Χ.Θεοχάρης τού απάντησε λέγοντας «ούτε εγώ έχω να πληρώσω».
 Αλλα σημαντικά ευρήματα από την έρευνα είναι:
 Η κρίση στη μισθωτική αγορά έχει χτυπήσει κυρίως τα επαγγελματικά ακίνητα, αλλά και τις κατοικίες. Από τους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων το 24,7 % έχουν κενά/ελεύθερα ακίνητα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στα σπίτια κυμαίνεται στο 12%.
  • Καθολική είναι η μείωση των εισοδημάτων από εκμετάλλευση ακινήτων. Το 24,3% δηλώνουν ότι την τελευταία διετία τα εισοδήματα από ακίνητα μειώθηκαν πολύ, το 60,4% αρκετά, και το 14,1% λίγο. Δηλαδή το 99,1% των ιδιοκτητών υπέστησαν μείωση εισοδημάτων.
  • Η συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 80%) των ιδιοκτητών έχουν κάνει μειώσεις ενοικίων, που κυμαίνονται κατά μέσο όρο στο 25%, ενώ πάνω από 50% διαμορφώνεται το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι εισπράττουν τα ενοίκια με καθυστέρηση.
  • Συντριπτικό (82,7%) είναι το ποσοστό εκείνων που δηλώνουν ότι η μίσθωση ακινήτων είναι δραστηριότητα που αποφέρει ζημιές και όχι κέρδη, ενώ περισσότεροι από τους μισούς θεωρούν ότι συμφέρει καλύτερα να νοικιάζει κανείς κατοικία, παρά να διαθέτει ιδιόκτητη.
  • Το 30% των ιδιοκτητών θεωρεί ότι η αντικειμενική αξία των ακινήτων τους είναι μεγαλύτερη από την εμπορική, το 22% ότι οι αντικειμενικές έχουν εξισωθεί με τις εμπορικές. Ήδη, το 11% έχει επιχειρήσει να πουλήσει ακίνητα κάτω από την αντικειμενική αξία και το 6% σε τιμή ίση με την αντικειμενική.
  • Ένας στους τέσσερις δανειολήπτες δεν εξοφλεί έγκαιρα τις δόσεις του δανείου, ενώ το ποσοστό όσων εκτιμούν ότι δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν το δάνειό τους στο μέλλον διαμορφώνεται στο 48%.
  • Το 81,8% του πληθυσμού είναι ιδιοκτήτης κάποιου ακινήτου, σπιτιού ή επαγγελματικής χρήσης.
  • Το 13% των ιδιοκτητών έχουν κάποιας μορφής αυθαιρεσία. Από αυτούς, λιγότεροι από τους μισούς (46,5%) έχουν προχωρήσει τη διαδικασία νομιμοποίησης. Όσοι δεν το έχουν κάνει, ζητούν μεταξύ άλλων χαμηλότερα πρόστιμα, μονιμότερη λύση νομιμοποίησης και χαμηλότερες αμοιβές μηχανικών για να προχωρήσουν.
  • Το 63% δεν έχουν ασφαλίσει καθόλου την περιουσία τους, επικαλούμενοι κυρίως το κόστος.
  • Υψηλή είναι η αναγνωρισιμότητα της ΠΟΜΙΔΑ (το 61,3% δηλώνει ότι τη γνωρίζουν) και το 51 % έχουν θετική ή πολύ θετική γνώμη για αυτήν
 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά σε δείγμα 1.414 ατόμων από όλη τη χώρα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.-

*** Φαρμακεία & γιατρούς σε κόλπο με παράνομες εξαγωγές ερευνά το ΣΔΟΕ στη Μεσσηνία :
ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
 Φαρμακεία σε κόλπο με παράνομες εξαγωγές και «λάδωμα»
 Επιμέλεια: Αντώνης Πετρόγιαννης
 Μία ακόμη υπόθεση από το χώρο της Υγείας, με συμπρωταγωνιστές, κυρίως, φαρμακοποιούς από τη Μεσσηνία, ερευνά το τελευταίο διάστημα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ). Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», κέντρο των ελέγχων είναι επαγγελματίες στο χώρο του φαρμάκου από την ευρύτερη περιοχή της Πυλίας.
Συγκεκριμένα, όπως μαρτυρούν τα στοιχεία που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ, μία πασίγνωστη φαρμακοβιομηχανία και μία φαρμακευτική εταιρεία της Γερμανίας ερευνώνται από τις γερμανικές και ελληνικές αρχές, καθώς συμμετείχαν στο «κόλπο γκρόσο» που στήθηκε σε συνεργασία με Έλληνες φαρμακοποιούς και ιατρούς τα τελευταία χρόνια, με σκοπό, από τη μία, την εξαγωγή πανάκριβων φαρμάκων από τη χώρα μας στο εξωτερικό και, από την άλλη, την προώθηση δικών τους φαρμάκων, μέσω κατευθυνόμενης συνταγογράφησης στην ελληνική αγορά.
Τουλάχιστον 103 γιατροί τα «έπαιρναν» από πασίγνωστη γερμανική φαρμακοβιομηχανία για να προωθούν προϊόντα της. Άλλο κύκλωμα 50 φαρμακοποιών εξήγαγε συνταγογραφημένα φάρμακα στη Γερμανία, με παράνομο τζίρο πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Για τους εμπλεκόμενους τουλάχιστον 103 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και άλλους 50 φαρμακοποιούς είχαν στηθεί «ταμεία» από τις δύο γερμανικές εταιρείες φαρμάκων. Αυτές, μέσω άλλων εταιρειών «μαϊμούδων» που στήθηκαν στη χώρα μας, φρόντιζαν να «αιμοδοτούν» μέσω εμβασμάτων τους συμμετέχοντες στο κόλπο.
 Τα στέλναν έξω
Η πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην «Ελευθεροτυπία», αφορά 50 φαρμακοποιούς που διατηρούν φαρμακεία στην Αθήνα, την Κέρκυρα, τη Μεσσηνία και άλλες περιοχές της χώρας, οι οποίοι είχαν αναλάβει το έργο να προωθούν και να εξάγουν σε συγκεκριμένη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία πανάκριβα εγχώρια φάρμακα, κυρίως αντικαρκινικά και οφθαλμολογικά, χρησιμοποιώντας ως μεσάζουσα μια εταιρεία -που ήδη εντοπίστηκε- με έδρα τα δυτικά προάστια της Αττικής.
Η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανιζόταν στα χαρτιά, όπως προέκυψε έπειτα από έλεγχο του ΣΔΟΕ, ως μεταφορική, αλλά έργο της είχε την τιμολόγηση και την εξαγωγή στη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία των πανάκριβων εγχώριας παρασκευής φαρμάκων, που της διέθεταν με τη «σέσουλα» ελληνικά φαρμακεία
Στο «κόλπο γκρόσο» βασικό ρόλο έπαιζαν οι συνταγές ιατρών, στις οποίες ανέγραφαν τη χορήγηση σε ασθενείς τους που πάσχουν από καρκίνο δύο έως τριών πανάκριβων φαρμάκων (αξίας έως 1.000 ευρώ το ένα), αλλά οι ενδιαφερόμενοι ελάμβαναν τελικώς μόνο το ένα.
Τα υπόλοιπα δύο παρέμεναν προς εξαγωγή σε αποθήκη του φαρμακείου. Μάλιστα, οι εμπλεκόμενοι φαρμακοποιοί φρόντιζαν τα κουπόνια των φαρμάκων να επικολλούνται στις συνταγές των ασθενών, ώστε να λαμβάνουν και το ποσοστό τους από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στη συνέχεια, τα πανάκριβα φάρμακα που δε διέθεταν στους ασθενείς αναλάμβανε φορτηγό της «μεταφορικής- μαϊμού» εταιρείας να τα μεταφέρει σε δική της αποθήκη, αφού πρώτα τα τιμολογούσε. Επόμενο στάδιο ήταν η εξαγωγή τους στη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία, αναλαμβάνοντας παράλληλα η ίδια τις πληρωμές των φαρμακοποιών, παρακρατώντας βέβαια και προμήθειες για την ίδια.
Οι πληρωμές στους φαρμακοποιούς γίνονταν μέσω καταθέσεων σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, που είχαν ανοιχθεί ειδικά για τις συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις- μίζες. Στο κύκλωμα φέρεται ότι εμπλέκονται και ιατροί, που φρόντιζαν να συνταγογραφούν για τους ασθενείς τους επιπλέον κάθε φορά φάρμακα, ώστε αυτοί να λαμβάνουν κάποια από αυτά για τη θεραπεία τους, αποφεύγοντας έτσι να κινήσουν την προσοχή τρίτων, αλλά και το ενδεχόμενο τυχόν καταγγελιών.
Στελέχη του ΣΔΟΕ εκτιμούν ότι ο εξαγωγικός τζίρος των εμπλεκόμενων φαρμακοποιών ίσως ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 εκατ. ευρώ, καθώς μόνο στα δύο φαρμακεία που εντοπίστηκαν και επιβλήθηκαν πρόστιμα η αξία των πανάκριβων φαρμάκων που εξήγαγαν στη Γερμανία φθάνει τα 5 εκατ. ευρώ.
 Τα «έπιαναν» γιατροί
Πριν από λίγες ημέρες οι γερμανικές αρχές ενημέρωσαν το ΣΔΟΕ, αφού έλαβαν καταθέσεις στη Γερμανία, ότι τουλάχιστον 103 Έλληνες ιατροί φέρεται να χρηματοδοτούνταν μέσω εμβασμάτων από τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία, με σκοπό τη συστηματική προώθηση και διάθεση στην ελληνική αγορά των δικών της παραγόμενων φαρμάκων.
Με εισαγγελική του παραγγελία ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζητεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί των συγκεκριμένων ιατρών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παθολόγοι, ουρολόγοι και γαστρεντερολόγοι, ώστε να εντοπιστούν «κρυφά» εμβάσματα, κυρίως μικρής χρηματικής αξίας, που ελάμβαναν απευθείας από τη γερμανική φαρμακοβιομηχανία ή μέσω παρένθετων εταιρειών της.
Τα ποσά που κατετίθεντο κάθε φορά κυμαίνονταν από 1.000 έως 5.000 ευρώ και αποτελούσαν την προμήθεια των ιατρών για την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση των φαρμάκων της βιομηχανίας, ενώ η έρευνα θα επεκταθεί και σε τυχόν δωρεάν ταξίδια, που απολάμβαναν ως «δώρα» οι συγκεκριμένοι ιατροί από την εταιρεία.
Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και στη Γερμανία, καθώς το δίκτυο της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας φαίνεται πως είχε επεκταθεί και σε αρκετές βαλκανικές και ασιατικές χώρες και για το λόγο αυτό λειτουργούσε παραταμείο, το οποίο αναλάμβανε τις πληρωμές σε όσους ιατρούς ή άλλους τρίτους βοηθούσαν στην προώθηση των φαρμάκων τους. -

 ***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση  :

*** Ο Εθνικός Μελιγαλά πήρε το Μεσσηνιακό Ντέρμπι - Ήττα για τον Πάμισο στο "Νησί" :

* Με γκολ στο 70ο λεπτό του Σπανού ο Εθνικός Μελιγαλά πήρε σπουδαία νίκη στο Δώριο απέναντι στην ομάδα της Εράνης Φιλιατρών στο Μεσσηνιακό ντέρμπι για την Δ εθνική.
 Αντίθετα ο Πάμισος δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στη Μεσσήνη από το Πανόπουλο με 0-1. Οι άνθρωποι της Μεσσήνης διαμαρτύρονται , υποστηρίζοντας ότι το γκολ των φιλοξενουμένων ήταν οφ σαιντ. Μάλιστα στο ημίχρονο ο διαιτητής της αναμέτρησης διαπληκτίστηκε έντονα με τον Πρόεδρο του Παμίσου κ. Πετρουλάκη ενώ το Β ημίχρονο άρχισε με 10λεπτη καθυστέρηση.-

*** Αποτελέσματα τοπικού ποδοσφαίρου :
 
*  Δείτε τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
 Α΄ ΤΟΠΙΚΗ
Ομόνοια – ΑΟ Διαβολιτσίου 3-0
Δώριο – ΑΟ Κυπαρισσίας 1-1
Αίαντας Κ. – Πεταλίδι 4-3
Σπερχογεία – Απόλλων Καλαμάτας 3-0
Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων – Ασπρόχωμα 1-1
Αστέρας Αρφαρών – ΑΟ Φαραί
ΑΕ Αβίας – Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-1
Μεθώνη – Μεσσηνιακός 2-3
 Β΄ ΤΟΠΙΚΗ
Νίκη Πλ. – Παναθηναϊκός Κ. 2-0
ΑΟΕΣ Καλαμάτας – Πλατύ 3-4
Αστέρας Μ. – Βαλύρα 2-2
Ανάληψη – Ηρακλής Κ. 1-3
ΑΕ Λογγάς – Πύλος 0-2
Κορώνη – Χανδριναϊκός 4-2
ΑΟ Χατζή – Βλαχόπουλο (διεκόπη)
ΑΣ Ανδρούσα – Πανθουριακός 0-1
Πανιώνιος Κ. – Κεραυνός Καλαμάτας:
Νέος Άρις – Ηρακλής Κυπαρισσίας 4-2
ΠΑΟ Καλλιθέας – Θύελλα Χαρακοπιού:
Δόξα Καλαμάτας – Μιλτιάδης 0-0
ΑΟ Πατίστα – ΑΣ Μάνεσι 5-3
 Δευτέρα 28 Ιανουαρίου – 3.30 μ.μ.
Γήπεδο Βλαχόπουλου
ΑΟ Στενωσιάς – Παπαφλέσσας Χώρας: Αλεξέας, Αθανασοπούλου, Κότσαρης
 Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ
Άμφεια – Θύελλα Παρ. 4-1
Κοπανάκι – Δημάκειος 0-3
Πράσινα Π. – ΑΕ Γαργαλιάνων 0-0
ΑΠΣ Άρις – Αναγέννηση Π. 4-1
Θησέας Καλαμάτας – ΑΟ Διοδίων 1-0
ΑΣ Δαναός – Ερμής Καλαμάτας 1-0
ΑΣ Αμφιθέας – ΠΑΟΚ 1-0
ΑΕ Αιθαίας – ΑΕ Μάνης 3-4
Ίκαρος Καλαμάτας – Νέστωρ Πύλου 3-0
ΠΑΟ Καλού Νερού – Νέδουσα Αλαγονίας 1-0
 Δευτέρα 28 Ιανουαρίου – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
ΑΕΚ Καλαμάτας – ΑΟ Βέργας: Σκόρδος, Γκούμας, Γιαννέας

***

~**** From my video-box   2010-2012,  Stamatios  N. Skoulikas  .- :

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΣ …..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ … :  

 1 ~ http://www.youtube.com/stamos01 , =   2245 video. -      A.  snstam@gmail.com  .-  
  2 ~ http://www.youtube.com/stamatios01 , =                        655 video.-   b. stamoskal@windowslive.com .-
  3 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal   , =                  635   video.-      c. vlasiskal@gmail.com .- 

ΣΥΝΟΛΟΝ :                                              3535   αναρτήσεις  Βίντεο .-

***
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ     2013  :
***  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/01/15-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/01/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/01/17-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/01/18-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 .-
*** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/01/to-19-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013.-
*** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/19-20-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΌ Σαββατοκύριακο 19 και 20Ιανουαρίου 2013 .-
~**  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ και μαθαίνουμε ! ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.-
   ~*** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/22-2013.html , Συνεφιασμένη βροχερή Τρίτη στο αγιάζι της ενημέρωσης 22 Ιανουαρίου 2013.-
~***  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/01/23012013.html , Χειμωνιάτικη Τετάρτη με συνεφιά , με ήλιο και ζέστη 23/01/2013 στην ενημέρωση .-
~***  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/01/24012013. html  ,  Χειμωνιάτικη Πέμπτη με Νοτιάδες στην ενημέρωση 24/01/2013
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/01/26-2013.html  , Βροχερό Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση.-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/01/26-27-2013.html , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 26 καί 27 Ιανουαρίου 2013 .,-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/01/27-2013.html , Βροχερή χειμωνιάτικη Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
~**  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/01/28-2013.html  , Ηλιόλουστη χειμωνιάτικη αλκυονίδα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 στην ενημέρωση .-
 ~**   http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/01/29.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 .-
**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου