Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη μέρα του 2014 στην ενημέρωση Τετάρτη 01 Ιανουαρίου 2014

Πρώτη  μέρα  του  2014  στην  ενημέρωση  Τετάρτη  01  Ιανουαρίου  2014   : ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ !!!  ΓΕΜΑΤΑ  ΥΓΕΙΑ  , ΕΥΗΜΕΡΙΑ ! , ΕΛΠΙΔΑ  ! , ΑΓΑΠΗ  . ΕΙΡΗΝΗ ,  ΧΑΡΑ  ΚΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!


** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα  :

*** Το πρώτο μωρό του 2014 είναι από την Καλαμάτα! (φωτογραφίες και βίντεο)         
  
Το καλύτερο δώρο περίμενε την Κατερίνα και το Δημήτρη Κουκούτση η μέρα της Πρωτοχρονιάς αφού μόλις 5 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, που όπως όλα δείχνουν είναι και το πρώτο μωρό του 2014 στην Ελλάδα. Η μπέμπα γεννήθηκε φυσιολογικά και είχε βάρος 3 κιλών. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι και ελπίζουν ότι το μωρό θα είναι καλότυχο.
 Στο νοσοκομείο Καλαμάτας το πρώτο μωρό γεννήθηκε στις 4:50 και είναι αγοράκι. Είναι ο καρπός του έρωτα της κόρης του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας, Τζίμη Χρονόπουλου, Αλεξίας Χρονοπούλου και του συζύγου της Σπύρου Παντελή!  Να σας ζήσουν λοιπόν και να είναι πάντα καλά!      Video: 

***  Στην κεντρική πλατεία υποδέχθηκε το 2014 η Καλαμάτα (φωτογραφίες)


 
 
   
Δεν ήταν λίγοι όσοι υποδέχθηκαν χθες το νέο έτος στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία της φιλαρμονικής, του δημάρχου Καλαμάτας, μετά την αντίστροφη μέτρηση και τις καθιερωμένες ευχές δόθηκαν στον κόσμο κεράσματα. - 


*** Καπνοβιομηχανία Καρέλια: Στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ οι επιπλέον παροχές στους εργαζομένους (φωτογραφίες και βίντεο)         
   
 
 
 
 
 
 
-Στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι επενδύσεις της Καπνοβιομηχανίας Καρέλια και στο ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι επιπλέον παροχές προς τους εργαζομένους της Εταιρείας για το 2013.
  -Τη διετία 2012-2013 οι συνολικές παροχές προς τους εργαζομένους ξεπέρασαν τα 5 εκατ. Ευρώ.
Τον καθιερωμένο απολογισμό έκανε σήμερα η Καπνοβιομηχανία Καρέλια και στη συνέχεια έκοψαν τη Βασιλόπιτα μαζί με το προσωπικό της εταιρίας.
Ακολουθεί η ομιλία του Ανδρέα Καρέλια προς τους εργαζομένους
Σας εύχομαι όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία σε εσάς και στα σπίτια σας, και σε όλους εκείνους που αγαπάτε.
  Το 2013 αναμενόταν να είναι μία δύσκολη χρονιά, δύσκολη όχι μόνον λόγω της μεγάλης κρίσης που συνεχίζει να μαστίζει την χώρα μας αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το 2012 ήταν μία χρονιά με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα , η οποία ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρόλα αυτά όμως, η Εταιρεία μας για μία ακόμη φορά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Με την άριστη συνεργασία διοίκησης και εργαζομένων πετύχαμε τους περισσότερους από τους στόχους μας και δείξαμε ότι δίκαια κατέχουμε την θέση που έχουμε.
  Για πρώτη φορά στην ιστορία μας ξεπεράσαμε τα 16 δις τσιγάρα σε πωλήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και φτάσαμε τα 16.8 δις τσιγάρα,  όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Μια αύξηση περίπου 8%.
  Οι πωλήσεις μας εκτός Ελλάδος ξεπέρασαν τα 14.6 δισ τσιγάρα, όγκος που αποτελεί νέο ρεκόρ για την Εταιρεία μας.
  Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός ότι στην ελληνική αγορά, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης, και με εχθρική  για εμάς φορολογία στα τσιγάρα, καταφέραμε να έχουμε αύξηση πωλήσεων κατά 2%,  πράγμα ιδιαίτερα ικανοποιητικό.
  Για άλλη μία χρονιά καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις πωλήσεις μας στον καπνό για στριφτό τσιγάρο. Στην ελληνική αγορά ξεπεράσαμε τους 340 τόνους και καταλάβαμε την τρίτη θέση, πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς 15%. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις μας καπνού για στριφτό τσιγάρο έφτασαν τους 86 τόνους παρουσιάζοντας θεαματική αύξηση 144%.
  Η παραπάνω αύξηση στις πωλήσεις δεν θα ήταν δυνατή αν δεν καταφέρναμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα του εργοστασίου μας. Τον Μάρτιο ξεκινήσαμε όλοι μαζί μία μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια προκειμένου να μεγαλώσουμε την μέχρι εκείνη την στιγμή απόδοση του εργοστασίου. Μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση κατά 10 ολόκληρες περίπου ποσοστιαίες μονάδες, το οποίο και αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για την εταιρεία μας. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη και για την οποία πρέπει να σας συγχαρώ όλους σας, ιδιαίτερα του εργαζομένους εκείνους που πέτυχαν σταθερά πολύ υψηλές αποδόσεις, τους τεχνικούς των συγκροτημάτων για την συμβολή τους στην αύξηση αυτή των αποδόσεων, όπως επίσης πρέπει να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής διεύθυνσης, και της διεύθυνσης παραγωγής.
  Προχωρήσαμε, μέσα στο 2013,  σε νέες επενδύσεις 3.000.000 ευρώ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικής μας δυνατότητάς, την βελτίωση της ευελιξίας στην παραγωγή και την περαιτέρω τόνωση των εξαγωγών μας, ενώ πρόσθετες επενδύσεις ύψους  1.900.000 ευρώ έχουν ήδη δρομολογηθεί για τις αρχές του 2014.
  Σε μια εποχή όπου 3 στους 10 Έλληνες ζούνε καθημερινά την απόγνωση της ανεργίας,  είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι εμείς αυξήσαμε τις θέσεις εργασίας κατά 35 άτομα ήτοι ποσοστό κοντά στο 8%.
  Με όλα τα παραπάνω η κερδοφορία της εταιρείας αναμένεται να φτάσει πάλι σε υψηλά επίπεδα, και αν δεν ήταν η πρόσφατη διολίσθηση του δολαρίου έναντι του ευρώ, τα αποτελέσματα θα ήταν όντως εντυπωσιακά.
  Έτσι οι έκτακτες παροχές που παραδοσιακά ανακοινώνω από αυτό το μικρόφωνο κάθε τέτοια μέρα, είναι απόλυτα συνδεδεμένες με αυτήν την πορεία της εταιρείας μας.
  Για τους νεοπροσληφθέντες εντός του 2013, όλες οι παροχές, εκτός των λαχνών, θα δοθούν κατ αναλογία ολοκληρωμένων μηνών εργασίας, αρχίζοντας ουσιαστικά δηλαδή, από τον επόμενο μήνα από εκείνον στον οποίον πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη.
    Λόγω των αυξημένων κρατήσεων σε φόρους και ασφαλιστικές κρατήσεις, η συνολική δαπάνη των έκτακτων παροχών της περσινής χρονιάς για την εταιρεία έφτασε τα € 2.250.000 περίπου. Φέτος με τις αυξημένες, στις περισσότερες περιπτώσεις παροχές, αλλά και την αύξηση του προσωπικού, υπολογίζω ότι η συνολική δαπάνη των παροχών που ανακοίνωσα  θα είναι της τάξεως των € 2.500.000 περίπου. Αν υπολογίσει κανείς και τα διάφορα bonus που δόθηκαν σε στελέχη και εργαζομένους κατά την περσινή χρονιά αλλά και αυτά που θα δοθούν για φέτος, τότε για την διετία 2012-2013, οι οικειοθελείς έκτακτες παροχές της εταιρείας προς τους εργαζομένους της, ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ.
  Για άλλη μία χρονιά η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ υπήρξε ο πραγματικός πρεσβευτής της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ο πραγματικός πρεσβευτής της ανάπτυξης και της περιφερειακής ανάταξης στις δύσκολες αυτές στιγμές.
  Μέσα στο 2013 η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία € 400 εκ. από έμμεσους και άμεσους φόρους, και € 7,1 εκ. στα ασφαλιστικά ταμεία, έφερε 170 εκ ευρώ σε συνάλλαγμα από τις διεθνείς μας πωλήσεις. Και βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την έντονη κοινωνική δράση της εταιρείας υπέρ των συνανθρώπων μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, με την διαρκή οικονομική ενίσχυση συλλόγων, σχολείων, και άλλων αξιόλογων φιλανθρωπικών οργανώσεων.
  Αλλά η προσπάθειά μας αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Όπως είπα και προηγουμένως, ήδη επενδύσεις  1.9  εκ ευρώ έχουν δρομολογηθεί για τις αρχές του 2014, ενώ εξετάζουμε πολύ σοβαρά παρεμβάσεις στην εργοστασιακή δομή που ενδεχομένως να ξεπεράσουν τα 6 εκ ευρώ.
  Επεκτείνουμε τις προωθητικές ενέργειες για τα προϊόντα μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό έχουμε ήδη δημιουργήσει την δική μας προωθητική ομάδα, ενώ οι δαπάνες για την καλύτερη παρουσία μας στα σημεία λιανικής θα αυξηθούν περαιτέρω. Στο δε εξωτερικό, πέραν από την συμμετοχή μας σε όλο και περισσότερες εκθέσεις, εθνικού χαρακτήρα, όπου ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τους λιανοπωλητές των προϊόντων μας εκεί, σκοπεύουμε να εντείνουμε τα προωθητικά μας προγράμματα, αλλά και να επενδύσουμε στην καλύτερη παρουσία των σημάτων μας στα ράφια των καταστημάτων. Παράλληλα, οι επενδύσεις που κάναμε τα τελευταία χρόνια, και συνεχίζουμε να κάνουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε σειρά νέων προϊόντων, αλλά και να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τα υπάρχοντα, τόσο από πλευράς σχεδίασης όσο και συσκευασίας, προς όφελος των καπνιστών που προτιμούν τα προϊόντα μας.
  Στον τομέα της παραγωγικότητας πρέπει να ανεβούμε και άλλο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να καλύψουμε. Κάθε μήνα αξιολογούμε την γενικότερη κατάσταση, τις ενέργειες που πραγματοποιήσαμε και σχεδιάζουμε τον επόμενο μήνα. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και από την εμπειρία που αποκτούμε.  Η μηνιαία επικοινωνία μαζί σας, άλλοτε με την  διοίκηση και άλλοτε με τα στελέχη της διεύθυνσης παραγωγής και της τεχνικής διεύθυνσης,  έχει αποδώσει πολύ και θα συνεχιστεί.
  Οι χρόνοι των αλλαγών είναι ακόμη πολύ μεγάλοι και πρέπει να συντομευθούν. Μας στερούν σημαντικές αποδόσεις. Στον τομέα των σκάρτων, πρέπει να προχωρήσουμε σε σημαντικές παρεμβάσεις, διότι ακόμα εκεί υπάρχει χώρος για μεγάλη βελτίωση. Επίσης, η αξιολόγηση του προσωπικού γίνεται κατά πιο δίκαιο τρόπο και θα βελτιώνεται συνεχώς.
  Πέρσι σας είχα μιλήσει για την επικείμενη κοινοτική οδηγία η οποία αφορά τα καπνικά προϊόντα και είχα προειδοποιήσει για τις ολέθριες επιπτώσεις που θα έχει στον κλάδο μας και στην εταιρεία μας ειδικότερα, αν εφαρμοζόταν όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Ξεκινήσαμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ενημερώσουμε την πολιτική ηγεσία της χώρας.
  Ομολογώ ότι δεν ήμασταν πολύ αισιόδοξοι διότι η διαπραγματευτική δύναμη της υπερδανεισμένης Ελλάδος στις μέρες μας, δεν είναι και η ισχυρότερη, κάθε άλλο μάλιστα. Παρόλα αυτά όμως, πετύχαμε πολλά, αρκετά περισσότερα από αυτά που πέτυχαν πολύ ισχυρότεροι ανταγωνιστές μας.
  Η στήριξη που είχαμε στον αγώνα αυτό, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, καθώς και της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στις Βρυξέλλες, υπήρξε καθοριστική και τους ευχαριστούμε. Είναι χρέος μου να πω ότι μετά από πολύ καλά συντονισμένες προσπάθειες όλων των παραπάνω φορέων, καταφέραμε το βασικό μας σκοπό που ήταν η συνέχιση της κυκλοφορίας των slims τσιγάρων. Έγινε πολύ μεγάλη μάχη σε αυτόν τον τομέα, διότι το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο προέβλεπε την κατάργησή τους, αποτελούσε «σημαία» για το αντικαπνιστικό λόμπυ.
  Πετύχαμε επίσης την διατήρηση των πακέτων κασετίνας, που για εμάς ήταν επίσης άμεση προτεραιότητα.
  Παρόλο αυτά αρκετά από τα μέτρα που τελικά δρομολογούνται, όπως η κατάργηση των menthol τσιγάρων έστω και με καθυστέρηση,  η μεγάλη αύξηση των προειδοποιήσεων που θα καταλαμβάνουν πλέον το 65% της επιφανείας των πακέτων, η αλλαγή διαστάσεων των πακέτων ώστε να γίνουν «λιγότερο» ελκυστικά στον καταναλωτή, θα δημιουργήσουν, μεταξύ άλλων και νέα αύξηση της λαθραίας αγοράς αφού όταν της νόμιμης καπνοβιομηχανίας της στερείται κάθε δικαίωμα αισθητικής παρέμβασης στο δικό της νόμιμο προϊόν, τότε οι μόνοι ωφελημένοι είναι τα παράνομα κυκλώματα, τα οποία ήδη σήμερα στην χώρα μας, διακινούν περίπου το 20% των τσιγάρων που καταναλώνεται στην Ελλάδα, και τα οποία βέβαια δεν έχουν την ανάγκη να προσαρμοστούν σε καμμία νομοθεσία.
  Τελειώνοντας θέλω από την θέση αυτή να υπενθυμίσω ότι η μεγάλη αύξηση του λαθρεμπορίου τσιγάρων αλλά και τελευταία του χύμα καπνού είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα της υπερβολικής φορολόγησης τόσο των οικονομικών τσιγάρων αλλά και της τεράστιας αύξησης φορολογίας του καπνού για τα στριφτά. Είναι κάτι για το οποίο είχαμε πολλαπλώς προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, συνεχώς, ότι θα συνέβαινε. Πρέπει άμεσα να μειωθούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όχι για την δική μας ευμάρεια, αλλά για την ομαλοποίηση της αγοράς και την αύξηση των δημοσίων εσόδων.  Ο συνεπής Έλληνας φορολογούμενος έχει πλέον εξαντληθεί από την συνεχή απομείωση του όποιου πλέον εισοδήματος του.
Ακολουθούν αναλυτικά οι φετινές παροχές και οι τυχεροί εργαζόμενοι που προέκυψαν μέσα από κλήρωση
1.      Το επίδομα «γαλοπούλας» θα είναι φέτος € 200,00 για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
2.      Το επίδομα παρουσίας θα είναι  € 800,00 . Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.
3.      Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.400,00  
4.      Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά τους πέτυχαν στις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση € 525,00.
5.      Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2012.
6.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές πάνω από 2.001 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 750,00 
7.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.701 έως 2.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 800,00 
8.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.401 έως 1.700 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.570,00 
9.      Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.201 έως 1.400 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 1.600,00 
10.  Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1.001 έως 1.200 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση € 2.550,00 
11.  Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 1.000 ευρώ, θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 2.600 ευρώ.Επίσης:
12.  Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές 1201.00 έως 1700.00 ευρώ, και  έχουν από 3 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον € 750.00
13.  Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450.00 για κάθε ανήλικο παιδί.
14.  Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι 800 ευρώ
Οι παραπάνω παροχές δίνονται «καθαρές» στους εργαζομένους, αφού η Εταιρεία θα καλύψει όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές κρατήσεις.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2013 (€800 ο κάθε λαχνός)
ΚΟΠΗ-ΣΙΓΑΡΟΜΗΧΑΝΕΣ-ΦΙΛΤΡΟΜΗΧΑΝΕΣ
ΨΩΡΟΜΥΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΙΓΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΚΕΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ–ΤΑΙΝΙΑΣΤΙΚΕΣ
ΖΑΜΠΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΛΟΡΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΛΙΓΙΕΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΤΣΙΝΕΑ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΠΑΔΕΑ ΟΛΓΑ
 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΙΓΑΡΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ-ΘΕΡΜΑΣΤΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΡΑΜΠΙΛΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
 ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΠΝΟΥ-ΧΑΡΜΑΝΙΑ-ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΚΑΠΝΩΝ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΝΔΗΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ-ΦΥΛΑΚΕΣ
ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ-ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΞΑΝΘΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΞΙΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ-ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΑΠΟΘΗΚΗ ΥΛΙΚΩΝ
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΚΟΣΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΙΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΡΗ ΑΡΓΥΡΩ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΠΑΓΩΝΑ
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡΕΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΕΡΗ (8.000 ΕΥΡΩ)
ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
 Video: 

1 σχόλιο:

 1. ~** Την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης πρέπει να την υπερασπιστούμε .
  ~** ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ .
  ~** "Όποιος σιωπηλά ζει, σιωπηλά θα αδικηθεί"
  ~** όταν σπέρνουμε ανέμους , παίρνουμε θύελλες .-
  ~** Με το νού πλουταίνει και η κόρη .-
  ~** Όταν η βία ανθή , η Δημοκρατία πενθή .-
  ~** Ότι φαίνεται για τον άντρα βουνό (όρος) , είναι για τη γυναίκα πεδιάδα .-

  ΑπάντησηΔιαγραφή