Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ARFARA NEWS Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Τετάρτη  10  Ιουνίου  2015  :
~

~

~
*** 10 Ιουνίου
Ιερομάρτυρος Τιμοθέου, επισκόπου Προύσσης. Μαρτύρων Αλεξάνδρου και Αντωνίνης (1) (†313). Απολλώνιου και Νεανίσκου, του σοφωτάτου. Οσίων Αλεξίου επισκόπου Βιθυνίας, και Απολλώ επισκόπου. Οσίων Θεοφάνους, Πανσέμνης και Κανίδου, των «μακαρίων» (†369).
(1) Η αγία μάρτυς Αντωνίνα, ήταν μία χριστιανή παρθένος, η οποία αποτελούσε ένα τηλαυγή αστέρα της κωμόπολης Καρδάμου, όπου και γεννήθηκε. Προικισμένη με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά, ζούσε με εγκράτεια, σεμνότητα και έθεσε όλες τις δυνάμεις και τις οικονομίες της στη διακονία, την περίθαλψη και ανακούφιση των πτωχών και δυστυχισμένων συνανθρώπων της. Η χριστιανική της διαγωγή και συμπεριφορά, καταγγέλθηκε στον έπαρχο Φύστο, ο οποίος τη συνέλαβε και την ανέκρινε. Η Αντωνίνα με ακατάβλητο φρόνημα ομολόγησε την πίστη της στο Χριστό και κάλεσε τον Έπαρχο να μετανοήσει και να βαπτισθεί χριστιανός. Απογοητευμένος ο έπαρχος, επειδή όλες του οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό και γνωρίζοντας ότι η αγία έδιδε μεγάλη βαρύτητα στην παρθενική της τιμή, διέταξε να την ρίξουν σε κάποιο πορνείο. Η θερμή προσευχή της παρθένου, προκάλεσε τρομερό σεισμό στο σπίτι αυτό με αποτέλεσμα οι ίδιες οι γυναίκες να την διώξουν απ` αυτό. Ο Φύστος την επανασυνέλαβε και την έριξε σε κάποιο άλλο πορνείο. Κάποιος όμως χριστιανός ονόματι Αλέξανδρος, επισκέφθηκε το πορνείο και τη φυγάδευσε δανείζοντάς τής τα δικά του ρούχα. Έξαλλος ο Φύστος όταν πληροφορήθηκε το γεγονός διέταξε την άμεση σύλληψή τους. Μετά την απολογία τους διέταξε το σκληρό βασανισμό τους. Αφού τούς ακρωτηρίασαν, τους άλειψαν με πίσσα και έριξαν τα σώματά τους στη φωτιά, χαρίζοντάς τους και στεφάνους του μαρτυρίου.
10/06 Απολυτίκιο Αγ. Αλεξάνδρου και Αντωνίνης - 10 ΙΟΥΝΙΟΥ : https://youtu.be/U7lj6G7QFlw?list=PLB23495D1F3331491 ,

~
*** Επενδυτικό ενδιαφέρον για ακίνητα και ανακύκλωση στην Καλαμάτα από την Τσεχία

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε, χθες, ο πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα Jan Bondy, συνοδευόμενος από την αρμόδια για Πολιτιστικά Θέματα Beata Lejtnarova, και συναντήθηκαν με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Μετά τη συνάντηση, που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο δήμαρχος δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι «συζητήθηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας επιχειρηματιών της περιοχής μας και επιχειρηματιών της Τσεχίας». Πιθανά πεδία συνεργασίας είναι τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, ο πολιτισμός και οι ανταλλαγές σε εκπαιδευτικά θέματα κ.ά. Μάλιστα, αφού προηγηθεί κατάλληλη προεργασία, είναι δυνατόν να διοργανωθεί από το Δήμο Καλαμάτας και την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας μία συνάντηση στην Καλαμάτα, το φθινόπωρο, μεταξύ Τσέχων επιχειρηματιών και συναδέλφων τους από τη Μεσσηνία, όπως ανέφερε ο Π. Νίκας. Ο δήμαρχος τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τσεχικής πλευράς για επενδύσεις σε ακίνητα, καθώς και για την αγορά γης και ανέγερση ξενοδοχείων σε αυτήν. Στην Ελλάδα έρχονται κάθε χρόνο περί τους 350.000 Τσέχοι τουρίστες και «διεκδικούμε μερίδιο από το τουριστικό ρεύμα από την Τσεχία», είπε χαρακτηριστικά. Ο Π. Νίκας προσκάλεσε τον πρέσβη να παρευρεθεί στο διαγωνισμό και φεστιβάλ χορωδιών, που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα από το Δήμο Καλαμάτας και την Interkultur, στον οποίο θα λάβει μέρος και η φημισμένη παιδική χορωδία Ondrasek από την Τσεχία. Ο πρέσβης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Καλαμάτα είναι αρκετά γνωστή στην Τσεχία από τις ελιές της και εξέφρασε τη χαρά του, διότι ο δήμαρχος κάλεσε στην Καλαμάτα Τσέχους επενδυτές. Δήλωσε, δε, «πεπεισμένος ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να αναπτύξουμε συνεργασία». Ο κ. Bondy ανέφερε πως η επιχειρηματική αποστολή από την Τσεχία «θα είναι σύνδεσμος μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο πλευρών» και εκτίμησε πως προς το τέλος της χρονιάς θα είναι δυνατόν να δούμε τους πρώτους καρπούς αυτής της προσπάθειας. Πρόσθεσε ακόμη πως το μέχρι στιγμής ενδιαφέρον Τσέχων επιχειρηματιών δεν είναι μόνο για ακίνητα, αλλά και για τον τομέα της ανακύκλωσης. - 
~
*** Επέστρεψε ο ιός του Facebook με πορνογραφικό βίντεο, οδηγίες από την Αστυνομία          
     
Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δίνει οδηγίες στους χρήστες του Facebook για το νέο ιό που έκανε την εμφάνισή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Mάλιστα, ο νέος ιός που εμφανίστηκε στα social media έχει να κάνει με πορνογραφικό υλικό που μπαίνει ως ανάρτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για τη διάδοση ενός κακόβουλου λογισμικού (Backdoor Trojan), που εξαπλώνεται με την εμφάνιση ανάρτησης με πορνογραφικό βίντεο, στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».
Συγκεκριμένα, η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο «Facebook»  και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν  με ετικέτα (tag) μέχρι  και είκοσι (20) φίλοι  του. Εάν ο χρήστης πατήσει στο εμφανιζόμενο ως πορνογραφικό βίντεο, μεταφέρεται σε μια απατηλή ιστοσελίδα στην οποία παίζουν τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο και στη συνέχεια, σταματάει η αναπαραγωγή του και εμφανίζεται μήνυμα, το οποίο ενημερώνει τον χρήστη ότι απαιτείται να «κατεβάσει» μια αναβάθμιση του λογισμικού Adobe Flash Player ( InstallFlashPlayer.exe ), όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα:
Στην περίπτωση που ο χρήστης συναινέσει και «κατεβάσει» το αρχείο, τότε μολύνεται από κακόβουλο λογισμικό (Backdoor Trojan), το οποίο έχει τη δυνατότητα να «παρακολουθεί» το πληκτρολόγιο και το «ποντίκι» του μολυσμένου υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μπορούν να υποκλαπούν κωδικοί και επικοινωνίες πάσης φύσεως (π.χ. κωδικοί e-banking,  αριθμοί πιστωτικών καρτών, κωδικοί πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.).
Επιπρόσθετα, το κακόβουλο λογισμικό έχει τη δυνατότητα μετά την εγκατάστασή του και τη μόλυνση του υπολογιστή να αναρτά αυτόματα στο λογαριασμό «Facebook» του χρήστη το επίμαχο πορνογραφικό βίντεο, κάνοντας ταυτόχρονα επισήμανση έως και είκοσι (20) φίλους του, με σκοπό την περαιτέρω αυτοδιάδοσή του.  Με αυτό τον τρόπο, το κακόβουλο λογισμικό εξαπλώνεται, μέσω της πλατφόρμας «Facebook», μολύνοντας μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Οι χρήστες του διαδικτύου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα ακόλουθα ελάχιστα μέτρα προστασίας:
– Να μην πατάνε σε αναρτήσεις με περίεργο περιεχόμενο ή αναρτήσεις οι οποίες δεν εμφανίζεται να οδηγούν σε κάποια γνωστή ιστοσελίδα.
– Από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του «Facebook» να ενεργοποιήσουν την επιλογή στην οποία δεν θα μπορεί κάποιος να  τους προσθέσει με ετικέτα ( tag ) χωρίς να το εγκρίνουν.
– Να χρησιμοποιούν εφαρμογές ασφαλείας, όπως λογισμικό Antivirus, το οποίο θα πρέπει να είναι πάντοτε ενημερωμένο.
– Να ελέγχουν και να έχουν πάντοτε ενημερωμένη την έκδοση του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή τους.
Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:  Τηλεφωνικά στο: 111 88
Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr».
 ~
*** Η… βαρβαρότητα της καθημερινότητας (φωτογραφίες)            
       
  Ένας συμπολίτης μας με ιδιαίτερες ευαισθησίες είχε φτιάξει ένα μικρό καταφύγιο, πάνω από το Πεδίο Βολής, για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής. Τουλάχιστον το βράδυ να έχουν ένα ζεστό μέρος.
Κάποιος ή κάποιοι επιτήδειοι αποφάσισαν, όμως, να κλέψουν τα υλικά και να καταστρέψουν έτσι την ξύλινη... ελπίδα των αδέσποτων τετράποδων.   Ειλικρινά, δεν ξέρουμε πώς να χαρακτηρίσουμε την πράξη...  Α.Π.  
~
*** Πάρτυ με κλόουν, αλλά και παράπονα για το Δήμο στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών 

 
 
  Το  δικό τους πάρτυ για να αποχαιρετήσουν τη φετινή σχολική χρονιά έκαναν προχθές το απόγευμα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών. Και μπορεί ο καιρός να ήταν άστατος, αλλά αυτό δε στάθηκε ικανό να μειώσει τη διάθεση των παιδιών για παιχνίδια και ξεφάντωμα. Ξεχωριστό τόνο έδωσε ο κλόουν με τη βοηθό του, χαρίζοντας στα παιδιά αστείρευτο γέλιο! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι δασκάλες Γεωργία Αλεξανδροπούλου και Ελένη Λεβεντάκη, οι φίλοι του σχολείου που συνδράμουν με χορηγίες, είχαν φροντίσει για όλα και το πάρτυ ήταν εντυπωσιακό! Δεν έλειψαν, ωστόσο, τα δικαιολογημένα παράπονα γονέων προς τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, που δεν έχει δείξει, όπως μας έλεγαν, το ενδιαφέρον που πρέπει και τη στήριξη που αρμόζει στο σχολείο. Ούτε τις πινακίδες κατεύθυνσης προς το Ειδικό Σχολείο έχει τοποθετήσει ο Δήμος, πινακίδες τις οποίες έφτιαξε ο Σύλλογος, ενώ πέρασαν από "σαράντα κύματα", αφού από τους τοπικούς άρχοντες και τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών μία τους έλεγαν το ένα και μία το άλλο για το πώς πρέπει να είναι. Η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου, Γεωργία Αλεξανδροπούλου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας: «Μας συγκινείτε κάθε φορά με την τόσο θετική ανταπόκρισή σας σε κάθε μας εκδήλωση. Αν και ο καιρός δε στάθηκε φέτος στο πλευρό μας και μας τα "χάλασε" λίγο, εμείς δεν το βάζουμε κάτω». Επίσης, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και σημείωσε: «Όπως θα παρατηρήσατε, στο ένα κομμάτι του προαυλίου μας έχουν ήδη τοποθετηθεί κάποια παιχνίδια, τα οποία έχουν σταλεί από το υπουργείο, ενώ εκκρεμούν κι άλλα… Άρα το όνειρο για την παιδική χαρά έγινε επιτέλους πραγματικότητα». Τέλος, ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους ιδιώτες, επαγγελματίες και τον Αγροτικό Σύλλογο για τη στήριξη στο σχολείο. Παίρνοντας το λόγο, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Γρηγορία Μιχαλακοπούλου, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε παρουσιάζοντας το έργο και τις προσπάθειες σε αυτό το σχολείο, τόσο από το διδακτικό και λοιπό προσωπικό όσο και από το Σύλλογο. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε «σε ένα παράπονο του συλλόγου από το Δήμο, όσον αφορά στις πινακίδες που θα οδηγούν κάποιον που δε γνωρίζει στο σχολείο. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε ταμπέλες με την επιγραφή του σχολείου μας και το θεωρώ τουλάχιστον απρέπεια να μη γνωρίζει ο κόσμος πώς θα κατευθυνθεί σε αυτό. Σας παρακαλώ πολύ εκ μέρους του συλλόγου να κάνετε κάτι! […] Θα ήθελα να θίξω ένα ακόμη θέμα, στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Όπως βλέπετε, τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο, υπάρχει άφθονο υλικό, το οποίο στάλθηκε από το υπουργείο, έπειτα από επίπονη προσπάθεια των εκπαιδευτικών. Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να αξιοποιηθεί. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να μεριμνήσουμε άμεσα, γιατί τα παιδιά έχουν ανάγκη από ειδικούς θεραπευτές, όπως γυμναστή, εργοθεραπευτή, φυσικοθεραπευτή, λογοθεραπευτή και νοσηλευτή, που κρίνεται απαραίτητος. Γνωρίζουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και ότι δε γίνονται εύκολα προσλήψεις, αλλά θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα παιδιά πρέπει να είναι προτεραιότητα. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τις δυο ακούραστες δασκάλες μας, τις βοηθούς μας και τους γονείς, για την άψογη συνεργασία μας και αυτή τη χρονιά!». Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Αναστάσιος Αδρακτάς, ενώ παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Πανουσιοπούλου, Βασίλης Παπαθεοδοσίου και Σπύρος Χρονόπουλος. του Ηλία Γιαννόπουλου - 
~
*** Απογειώθηκαν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας         
      
Αύξηση 20,4% για ο πρώτο πεντάμηνο του 2015, από τις μεγαλύτερες στη χώρα
 Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας άρχισε και πάλι να παίρνει τα... πάνω του, μετά τους δύο πρώτους αρνητικούς μήνες, σε ό,τι αφορά τις διεθνείς τουριστικές αυξήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2015, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η πτώση ήταν 100% και 84% αντίστοιχα.
Από το Μάρτιο, όμως, μέχρι και το Μάιο, που υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, το κλίμα ανατράπηκε και το πρόσημο πλέον είναι θετικό και αυξητικό σε σχέση με το 2014.
Το Μάρτιο στο αεροδρόμιο αποβιβάστηκαν 1.476 άτομα- αύξηση 9,8%, τον Απρίλιο 3.108-αύξηση 17,7% και τον Μάιο 10.481 άτομα - αύξηση 26%.
Σύμφωνα με τον αριθμό επισκεπτών που "προσγειώθηκαν" στην Καλαμάτα, το πρόσημο είναι θετικό κατά 20,4%, μεγαλύτερο από το μέσο όρο των κυριότερων αεροδρομίων της χώρας.
Συγκεκριμένα, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία Ιανουαρίου – Μαΐου 2015, καταγράφεται στο πεντάμηνο συνολική αύξηση διεθνών αφίξεων 10,5% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2014. Η αύξηση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στη συνεχιζόμενη σημαντική αύξηση της κίνησης των αεροδρομίων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με ποσοστά 26% και 10% αντίστοιχα, αλλά και ορισμένων περιφερειακών.
Γενικότερα, μεικτή παραμένει η εικόνα στην υπόλοιπη Ελλάδα με ανησυχητικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται, στο πεντάμηνο, μικρή πτώση αφίξεων στους προορισμούς του Ηρακλείου Κρήτης και της Ρόδου με ποσοστά -3,6% και -2,8% αντίστοιχα. Παράλληλα, το Ιόνιο παραμένει σε σταθερά επίπεδα σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2014.
Με βάση όλα τα παραπάνω, ο ΣΕΤΕ παραμένει επιφυλακτικός για το σύνολο του έτους. Είναι βέβαιο ότι με θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές και την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά και την παραμονή του ΦΠΑ του τουριστικού πακέτου (διαμονή και εστίαση) σε ανταγωνιστικά επίπεδα, ο ελληνικός τουρισμός θα είναι σε θέση να υποστηρίξει την ελληνική οικονομία και να επιτύχει τόσο τους φετινούς όσο και τους στόχους των επόμενων ετών.
του Αντώνη Πετρόγιαννη    
 ~
***   Τηλεφώνημα για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)         
      
 
-  Τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο δικαστήριο της Κυπαρισσίας υπήρξε πριν λίγα λεπτά. Αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της αστυνομίας μεταβαίνει για να διερευνήσει το χώρο, ενώ το Δικαστικό μέγαρο έχει εκκενωθεί.
- Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε
 
~
***  Επαναλειτουργία από αύριο στην ίδια συχνότητα για την ΕΡΑ Καλαμάτας

Επαναλειτουργεί αύριο Πέμπτη, 11 Ιουνίου, από τις 6.00 το πρωί, ο Περιφερειακός Ραδιοφωνικός Σταθμός της ΕΡΤ στην Καλαμάτα, δύο χρόνια μετά την επιβολή του μαύρου σε ολόκληρη την ΕΡΤ. Θα εκπέμπει, δε, στην ίδια συχνότητα (που εξέπεμπε και πριν από το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου του 2013, αλλά και ως ertopen), στους 107,2 στα F.M. Ταυτόχρονα, αύριο θα εκπέμψουν όλα τα ραδιοφωνικά προγράμματα (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο, Τρίτο, η ΕΡΑ Σπορ, το EΡΑ Kosmos 93.6, η «Φωνή της Ελλάδος») από τις υπάρχουσες συχνότητες. Επίσης, η ΕΡΑ Καλαμάτας, καθώς και οι υπόλοιποι περιφερειακοί σταθμοί, ανήκει πλέον σε νέα αυτόνομη Διεύθυνση Περιφερειακών και μετονομάζεται σε ΕΡΤ Καλαμάτας. Στόχος της ΕΡΤ Καλαμάτας, τιμώντας την υποχρέωσή της για πλουραλιστική ενημέρωση και αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή της τοπικής κοινωνίας που στάθηκε αλληλέγγυα στα δύο χρόνια του «μαύρου» στη δημόσια ενημέρωση, είναι να παραμείνει προσηλωμένη στην αντικειμενική ενημέρωση και να είναι ανοιχτή στην προβολή των θεμάτων της Μεσσηνίας. - 
~
*** Η Καλαμάτα προσφέρει χρήματα στο Κοινωνικό Ιατρείο κάνοντας γιόγκα           
      
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στις 21 Ιουνίου οι Καλαματιανοί θα ενώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, αυτή τη φορά κάνοντας γιόγκα και προσφέροντας τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Καλαμάτας. Για να συμμετάσχει κάποιος, θα δώσει 5 ευρώ για το σκοπό που προαναφέρθηκε.
Όπως οι διοργανωτές ενημερώνουν, η πρόσκληση είναι ανοιχτή και καλούν όσους το μάθουν να προσκαλέσουν κι άλλους φίλους τους.
Η εκδήλωση θα γίνει στο Πάρκο του ΟΣΕ από τις 19.00 έως τις 21.00, ενώ για τους φίλους του Facebook η εκδήλωση λέγεται: International Yoga Day Celebration.   Π.Μπ. 
~
*** Το 1ο Night Run Μεσσήνης φθάνει


Περίπου 1.500 άτομα κάθε ηλικίας είχαν ζήσει πέρυσι στην Καλαμάτα την εμπειρία του νυχτερινού τρεξίματος. Για όσους τη …λάτρεψαν, αλλά και ειδικά για τους φίλους του αθλητισμού από τη Μεσσήνη, τον υπόλοιπο Δήμο, όλο το νομό και γιατί όχι και εκτός αυτού, το επόμενο «ραντεβού» έχει ήδη δοθεί για τις 4 Ιουλίου. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Μεσσήνης και οι Ακαδημίες του Παμίσου. - 
~
***  Στους δρόμους και πάλι από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας

Από σήμερα η Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας θα είναι και πάλι στους δρόμους, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί, αρκεί οι υπάλληλοι να μην κινούνται μόνο στην Αριστομένους και στους γύρω δρόμους. Σημειώνεται ότι δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως διαπιστωτικές πράξεις αυτοδίκαιης κατάληψης θέσης κλάδου Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο Καλαμάτας, όσον αφορά στους εξής: Γεώργιο Πετρόπουλο, Γεώργιο Αποστολόπουλο, Ευσταθία Δεριζιώτη, Δημήτριο-Παύλο Δημητρούλια, Σταύρο Κονιδιτσιώτη, Ευγενία Φράγκου και Μαρία Γεωργουλέα. Α.Π. - 
~  
***  Συγκίνηση στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Καρκινόδρακος»         
      
 
 
  «Ο Καρκινόδρακος», μια ιστορία δύναμης και ελπίδας που εξυμνεί τη φλόγα της ανθρώπινης ψυχής, μια πραγματική ιστορία, όπως τη βίωσε ο συγγραφέας, γιατρός και μέλος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Χρήστος Σίνης, ένα παραμύθι, ένα βιβλίο - το πρώτο παγκοσμίως - που αναφέρεται στον παιδικό καρκίνο, παρουσιάστηκε την Κυριακή το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Κανελλάκης» στην Κυπαρισσία. Την παρουσίαση διοργάνωσαν ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων 1ου, 2ου & 3ου Δημοτικών Σχολείων Κυπαρισσίας, οι εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική» και το βιβλιοπωλείο «Αρχονταρίκι», ενώ την αφήγηση έκανε η ηθοποιός Όλγα Μωραΐτη.
Επίσης, μίλησαν ο ίδιος ο συγγραφέας, ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Ελληνοεκδοτική», Διονύσιος Βαλεριάνος και ο εικονογράφος Νίκος Γιαννόπουλος.
Παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Συλλόγου "Φλόγα", Μαρία Τρυφωνίδη, η οποία αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου, τις παρεμβάσεις και τις δράσεις του, εδώ και 33 χρόνια, για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και σύντομο χαιρετισμό της αντιπροέδρου του ΜΕΣΚ, Γεωργίας Μπελογιάννη.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Σίνης επισήμανε: «Είναι ένα παιδικό βιβλίο που ασχολείται με τον παιδικό καρκίνο και την απώλεια των παιδιών. Είναι αφιερωμένο σε όλα αυτά τα παιδιά που νοσηλεύονται και αγωνίζονται για τη ζωή τους! Η σημερινή διοργάνωση έχει πετύχει χάρις στις προσπάθειες του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, τους οποίους και ευχαριστώ, όπως και όλους όσοι μας τιμούν με την παρουσία τους.
Το βιβλίο αφηγείται με παραμυθένιο τρόπο μια πραγματική ιστορία, την προσωπική μου ιστορία, της οικογένειάς μου, με έναν τρόπο που να είναι κατανοητός και στους ενήλικες και στα παιδιά. Είναι ένα βιβλίο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα - και από όσο γνωρίζουμε και σε όλο τον κόσμο».
Από την πλευρά του, ο εκδότης Διονύσιος Βαλεριάνος ανέφερε: "Ο Καρκινόδρακος" ήταν ένα εγχείρημα δύσκολο εκδοτικά, διότι έπρεπε να επεξεργαστεί ένα δύσκολο θέμα, ένα θέμα ταμπού για πολλούς ανθρώπους. Όμως, χάρις στην παραμυθική αφήγηση του γιατρού Χρίστου Σίνη και την εξαιρετική εικονογράφηση του Νίκου Γιαννόπουλου, προσφέραμε ένα προϊόν που αποτελεί πρωτοπορία στα παγκόσμια εκδοτικά χρονικά».
Με τη σειρά του, ο εικονογράφος, Νίκος Γιαννόπουλος, σημείωσε: "Νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία, από την "Ελληνοεκδοτική", να εικονογραφήσω αυτό το βιβλίο. Χρειάζεται η "Φλόγα" στήριξη από όλους εμάς και αυτό το βιβλίο είναι η ευκαιρία με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο να περάσουμε στα παιδιά το θέμα του παιδικού καρκίνου».
Τέλος, η αφηγήτρια, ηθοποιός Όλγα Μωραΐτη, είπε: «Είναι ουσιαστικά ένα αληθινό παραμύθι! Ένα εξαιρετικό βιβλίο, ένα εξαιρετικό κείμενο που μιλάει για μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να περάσει μια οικογένεια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να μιλάμε στα παιδιά για τα πραγματικά γεγονότα, με τον τρόπο, όμως, που πρέπει να μιλά κανείς στα παιδιά.
Σημαντικό είναι ότι το βιβλίο από ένα σημείο και μετά εστιάζει στο μετά. Δε μένει, δεν εστιάζει στο δυσάρεστο, στο δράμα. Δίνει έμφαση στο μετά, ότι σηκωνόμαστε και πάλι δυνατά στα πόδια μας και η ζωή συνεχίζεται!». Αξίζει να σημειωθεί ότι 5 ευρώ από την αγορά κάθε βιβλίου δίνονται στο Σύλλογο «Φλόγα» από τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική».
Επιπλέον, τα συγγραφικά δικαιώματα, καθώς και το κέρδος του βιβλιοπωλείου «Αρχονταρίκι», ενισχύουν εξ ολοκλήρου τον αγώνα για ζωή των παιδιών με καρκίνο!   Του Ηλία Γιαννόπουλου
 ~
***   ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Εκδήλωση αύριο για τη Δημόσια Υγεία         
      
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η Δημόσια Υγεία σήμερα και οι άμεσοι στόχοι» διοργανώνει στο ξενοδοχείο Rex, αύριο και ώρα 7.00 μ.μ., το Τμήμα Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.
Θα μιλήσει ο Αλέξης Μπένος, καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής στο ΑΠΘ, ενώ  παρέμβαση θα κάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος, διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).
Θα παρευρεθούν, επίσης, οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.
~
***  Σεμινάριο με θέμα την Αρχαία Μεσσήνη         
     
«Περιβάλλον - οικονομία - κοινωνία στην αγορά της, σε μια διαχρονική προσέγγιση»
 -  Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Περιβάλλον - οικονομία - κοινωνία στην αγορά της Αρχαίας Μεσσήνης, σε μια διαχρονική προσέγγιση», το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου και το πρωί της Κυριακής 5 Ιουλίου.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και στον αρχαιολογικό χώρο της αγοράς της Αρχαίας Μεσσήνης, ενώ υλοποιείται στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης και είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό, στοχεύοντας σε εκπαιδευτικούς, ενήλικες, μέλη φορέων και συλλόγων, νέους, φοιτητές, επιχειρηματίες και κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν εισηγήσεις από το διευθυντή Ανασκαφών της Αρχαίας Μεσσήνης καθηγητή Πέτρο Θέμελη και άλλους ομιλητές, θα γίνει μελέτη και έρευνα πεδίου στον αρχαιολογικό χώρο της αγοράς της Αρχαίας Μεσσήνης και θα διεξαχθούν βιωματικά εργαστήρια.
Θα γίνει, επίσης, μελέτη και έρευνα της αρχαίας αγοράς ως χώρος, ως λειτουργία και ως θεσμός πόλης, με ταυτόχρονη μελέτη των στοιχείων αειφορίας στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα, με τα συσχετιζόμενα επαγγέλματα και εργαστήρια.
Θα μελετηθεί ο τρόπος αγορανομικών ελέγχων της εποχής και οι εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων.
Μέσα από τα στοιχεία του εμπορίου αντλούνται πληροφορίες για τη βιοποικιλότητα της περιοχής σε μια δυναμική αλληλεπίδραση φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, καθώς και τις αλλαγές που προέκυψαν στην πορεία του χρόνου.
Μέσα στις στοές θα εξετασθούν τα θέματα συζητήσεων και συναντήσεων που κρύβει η δυναμική μιας πόλης, θα γίνει μελέτη των εκθεμάτων και των χώρων λατρείας, καθώς και των τρόπων και χώρων δημόσιας υγιεινής (αγωγοί, ύδρευση, αποχέτευση, λουτρά, σφαγεία, …).
Θα γίνει έρευνα για το σεβασμό στις αρχές της αειφορίας, μελετώντας τη χρήση της αγοράς στην πορεία του χρόνου και τις αλλαγές που προέκυψαν διαχρονικά, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.
Θα γίνει ακόμη μελέτη της πορείας μιας αρχαίας αγοράς και της μεταμόρφωσής της από τόπο συναντήσεως πολιτών σε τόπο συναντήσεως επισκεπτών με διαφορετική προέλευση.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου και οι τελικοί πίνακες των συμμετεχόντων (τακτικών και αναπληρωματικών) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Καλαμάτας. 
~
***  Άντρας των ΜΑΤ στραγγάλισε το 7χρονο κοριτσάκι του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από το έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στις 3 το μεσημέρι με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι. Το ανήλικο κοριτσάκι βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Νέμεας στον Εύοσμο όπου και επέστρεψε ο πατέρας της. O 48χρονος πατέρας του κοριτσιού φέρεται να ξυλοκόπησε και στη συνέχεια να στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του στο σπίτι του μπροστά στον 3χρονο αδερφάκι της. Οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί από την Αστυνομία. Ο φερόμενος ως παιδοκτόνος είναι αστυνομικός και φέρεται να υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, παραδόθηκε ο ίδιος και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματών Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. newpost.gr/ - 
~
***  Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία του 68χρονου που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιού στη Σπάρτη          
      
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 68χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 05.06.2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.
Πρόκειται για τον:
ΣΤΡΑΤΗΓΕΑ Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη Λακωνίας.
 Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27310-89610, 27310-89612 και 27310-89613 του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 
 ~
*** Αθλητική  ενημέρωση :
~ Σίλντενφελντ: «Με 50-50 θα ήμασταν εμείς οι πρωταθλητές»
*** Αθλητικές  μεταδόσεις από τηλεόραση :
Τετάρτη 10/6.2015Τουρνουά, τένις (Στουτγάρδη), 12.00 και 14.00, Eurosport 2
Ποδηλατικός αγώνας (Γαλλία), 17.00, Eurosport
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τελικός Α1 μπάσκετ, 19:30 Novasports2
Γερμανία - ΗΠΑ, ποδόσφαιρο (φιλικός αγώνας), 21.45, ΟΤΕ sport1
Ουνικάχα Μάλαγα - Μπαρτσελόνα, Ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ, 22:00 OTE Sport 4
Πέμπτη 11/6/2015
Τουρνουά, τένις (Στουτγάρδη), 13.00, Eurosport 2
Ποδηλατικός αγώνας (Γαλλία), 14.30, Eurosport
WRC Ιταλίας, αυτοκίνητο, 20.30, OTE sport5
Γερμανία - Νορβηγία, ποδόσφαιρο (Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών), 22.45, Eurosport 2
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μπάσκετ (4ος τελικός ΝΒΑ), 04.00, OTE sport4
Παρασκευή 12/6/2015
Τουρνουά, τένις (Στουτγάρδη), 13.00, Eurosport 2
Ελλάδα - Πορτογαλία, μπιτς σόκερ (Euro 2015 Ρωσίας), 18.15, OTE sport3
Καζακστάν - Τουρκία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 19.00, ΟΤΕ sport1
Προημιτελικά γυναικών, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 19.05, OTE sport6
Κροατία - Ιταλία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport1
Ουαλία - Βέλγιο, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport2
Λετονία - Ολλανδία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport3
Αυστραλία - Νιγηρία, ποδόσφαιρο (Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών), 22.45, Eurosport 2
Ανδόρα - Κύπρος, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 23.45, ΟΤΕ sport6 (Μ)
Ισλανδία - Τσεχία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 23.45, ΟΤΕ sport2 (Μ)
Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ισραήλ, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 23.45, ΟΤΕ sport3 (Μ)
Ιντιάνα Φίβερ - Φοίνιξ Μέρκιουρι, μπάσκετ (WNBA), 02.00, OTE sport6
Σλοβακία - Κίνα, βόλεϊ (World League), 03.00, OTE sport4
Μεξικό - Ελλάδα, βόλεϊ (World League), 05.30, OTE sport6
Σάββατο 13/6/2015
 1ος ημιτελικός γυναικών, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 13.05, OTE sport6
2ος ημιτελικός γυναικών, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 14.05, OTE sport6
Τουρνουά, τένις (Στουτγάρδη), 14.30, Eurosport 2
MotoGP, μοτοσικλέτα (GP Καταλωνίας, κατατακτήριες δοκιμές), 15.05, OTE sport5
Ιταλία - Ελλάδα, μπιτς σόκερ (Euro 2015 Ρωσίας), 15.45, OTE sport3
Τελικός 3ης θέσης, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 17.05, OTE sport6
Τελικός, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 18.35, OTE sport6
Προημιτελικά ανδρών, μπιτς βόλεϊ (World Tour), 20.05, OTE sport6
Φινλανδία - Ουγγαρία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 19.00, ΟΤΕ sport1
Αρμενία - Πορτογαλία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 19.00, ΟΤΕ sport2
Ιρλανδία - Σκωτία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 19.00, ΟΤΕ sport3
Πολωνία - Γεωργία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 19.00, ΟΤΕ sport4
ΠΑΟΚ-Αρης, μικρός τελικός Α1 μπάσκετ, 19:30, Νοvasports1
Νησιά Φερόε - Ελλάδα, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport1, ΝΕΡΙΤ
Βόρεια Ιρλανδία - Ρουμανία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport2
Δανία - Σερβία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport3
Γιβραλτάρ - Γερμανία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 21.45, ΟΤΕ sport6
Αλβανία - Γαλλία, ποδόσφαιρο (προκριματικά Euro 2016), 23.45, ΟΤΕ sport2 (Μ)
Κίνα - Ελλάδα, βόλεϊ (World League), 02.00, OTE sport6
Μεξικό - Σλοβακία, βόλεϊ (World League), 04.30, OTE sport6

~
*** 2ος  αγώνας τελικού
Live: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19:30) στο ΟΑΚΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  69-76  , (33-38) .-  ^
 Τα δεκάλεπτα: 14-21, 33-38, 50-54, 69-76.
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Πηλοΐδης, Μητσόπουλος
Ο Ολυμπιακός «πέρασε» από το ΟΑΚΑ και «αγκάλιασε» τον τίτλο
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ, Χάντερ 7, Ντάνστον 7, Σπανούλης 11 (3), Ντάρντεν 14 (2), Σλούκας 9 (1), Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι 5 (1), Πρίντεζης 17 (1), Αγραβάνης 3, Μάντζαρης 3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Χαραλαμπίδης 2, Σλότερ 11 (2), Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 2, Φώτσης 6 (1), Νέλσον 10 (1), Μαυροκεφαλίδης 28, Διαμαντίδης 4, Μπλουμς 3 (1), Κούπερ, Μόργκαν 1.
~
***   Αποκλεισμός 20 μηνών και πρόστιμο στον Δ. Γιαννακόπουλο            Διπλή «καμπάνα»
Αποκλεισμός 20 μηνών και πρόστιμο στον Δ.Γιαννακόπουλο
-  Νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα -συνολικής διάρκειας 20 μηνών- επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα του μπάσκετ.
- Παράλληλα, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την Παναθηναϊκός Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην πρόεδρο αυτής» όπως χαρακτηρίζεται στη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή επιβάλλεται συνολικό πρόστιμο 72 χιλιάδων ευρώ.
-  Η διπλή ποινή αφορά δηλώσεις του στις 24 Δεκεμβρίου 2014 και στις 9 Ιανουαρίου 2015 κατά της διοργανώτριας Αρχής (ΕΣΑΚΕ), των οργάνων της, αλλά και του Ολυμπιακού.
~  Οι συγκεκριμένες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή αναφέρουν:
-  «Επιβάλλεται: 1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα έντεκα (11) μηνών και πρόστιμο 14.000,00€ και
-  2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 24-12-2014 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 25.000,00€) ΕΥΡΩ.
-  Επιβάλλεται: 1) Στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ιδιοκτήτη και πρώην Πρόεδρο αυτής, για τις από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του, με τις οποίες δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών και πρόστιμο 13.000,00€ και
-  2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για τις ανωτέρω από 9-1-2015 δημόσιες δηλώσεις του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, με τις οποίες δυσφημίστηκε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 20.000,00€.»
~
***   Στην αυλαία της Β' Εθνικής
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 1-0
(49΄ Διαμαντόπουλος)

Νίκες... γοήτρου για τον Ολυμπιακό Β. κόντρα στην ΑΕΚ, «Ηρα» και Απόλλων
Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Μπουτζίκος - Σβάρνας, Κορδέρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (67΄ Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65΄ Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82΄ Σκοπελίτης).
ΑΕΚ (Τράιανος Δέλλας): Π. Ντούνης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σβάρνας (56΄ Κορδέρο), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Γροντής (62΄ Μ.Ντούνης), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70΄ Κρισάντους).-
  ~ Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και οι περιγραφές πατώντας στα links μέσω του flnews.gr:
ΑΕΛ-Ηρακλής 0-2
(11΄ Λουκίνας, 16΄ Κάσσος)
Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή 2-0
(63΄ Αρσιτς, 81΄ Ανγκούλο)
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 1-0
(49΄ Διαμαντόπουλος)
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)1. ΑΕΚ 28 -Σούπερ Λίγκα
2. Ηρακλής 26 -Σούπερ Λίγκα
-----------------------
3. Απόλλων Σμύρνης 20
4. Λάρισα 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 10
6. Παναχαϊκή 5
~
~   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2015  :
~ Η  ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  1930-1955-2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/05/1930-1955-2015.html .- 
~ ARFARA  NEWS  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Δευτέρα  01  Ιουνίου  2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-01-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS ,  Το αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη  02  Ιουνίου  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-02-2015.html  .-
~ ARFARA   NEWS ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τετάρτη  03  Μαϊου  2015  : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-03-2015.html .-    
~  ARFARA  NEWS , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , Πέμπτη  04   Ιουνίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-04-2015.html .-
~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη  04  Ιουνίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/06/04-2015.html .-   
~ ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Πέμπτη  04 Μαϊου  2015   : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/04-2015.html . ~ ARFARA  NEWS ,  Το  αγιάζι της  ενημέρωσης ,  Παρασκευή  05 Ιουνίου  2015 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-05-2015.html  .-
~ ARFARA   NEWS  , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Σάββατο  06  Ιουνίου   2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-06-2015.html .-
~ https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.154 
~ ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  07  Ιουνίου   2015  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-07-2015.html .-  

  ~ ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  06  και 07  Ιουνίου  2015
:  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/06/06-07-2015.html .-

~ ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  Κυριακή  07  Ιουνίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/07-2015.html  

~ ARFARA   NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Δευτέρα  08  Ιουνίου   2015  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-08-2015.html  
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα   08  Ιουνίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/06/08-2015.html .-
~ ARFARA   NEWS  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης ,  Τρίτη  09  Ιουνίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-09-2015.html .-
~ Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης   Τρίτη  09  Ιουνίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/06/09-2015.html .- 

~ ΥΓΕΙΑ   για  ΟΛΟΥΣ  μας  Τρίτη  09  Ιουνίου  2015  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/09-2015.html .-  

ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Τετάρτη  10  Ιουνίου  2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-10-2015.html ,
~  
***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  ,
http://www.youtube.com/stamos01 ,   4207 video. - 4141.-   
 Σταματης Σκουλικας                    
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2515 video.  2479. 
 σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2510   video.-  2408.-                 
 https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- -
βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        9232  βίντεο   .-
~
https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  , 4406 /  .-    
https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 467 / -   
https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.154 
 Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                         
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-  
~  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου